PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن

jabberworld
05-26-2011, 08:43 AM
سلامی دوباره
من دو تا انجمن دارم(mybb)
میخواستم ببینم امکانش هست که یک tab به عنوان forums در وب جوملای خودم درست کنم که وقتی کلیک کنم به انجمن منتقل بشه؟

sahama
05-26-2011, 09:51 AM
یعنی چی ؟ یعنی اینکه وقتی تب فروم رو می زنیم سایت بسته شده و فروم باز بشه یا اینکه با زدن تب مربوط فروم در وسط سایت باز بشه در حالی که محیط سایت اصلی هنوز قابل مشاهده است؟
اولی رو براحتی با یه منو می تونی راه اندازی کنی(البته باید ظاهر قالب رو هم ویرایش کنی) و دومی هم با یکی از افزونه های ساخت تب و بعد از اون iframe می تونی ایجاد کنی

jabberworld
05-26-2011, 03:10 PM
درود
منظورم باز شدن پنجره ای دیگر بود و انتقال به صفحه ای دیگر بود
اگر آموزش از قبل هست لطف کنید آدرس آن را قرار دهید یا بگویید چه چیزی را باید سرچ کنم و اگر نیست هر وقت خودتان یا دوستانتان اگر وقت آزاد داشتند آموزشش را قرار دهند.
سپاس<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
05-26-2011, 06:54 PM
سلام

در منوهای خود به آدرس مورد نظر خود لینک بدید ! از آیتم لینک خارجی استفاده کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

jabberworld
05-26-2011, 09:17 PM
سپاس فراوان مهدی جان

jabberworld
05-28-2011, 07:07 AM
سپاس فراوان sahama جان.ببخشيد من فکر کردم پست شما رو هم آقا مهدي فرستادن<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
05-28-2011, 02:15 PM
خواهش می کنم
ما هدفمون توی این سایت اینهکه اگر بتونیم مشکلات دیگران رو حل کنیم
مهم نیست که کدوم از دوستان جواب داده باشند;)