توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا فارسی
zahra90
05-27-2011, 08:28 AM
سلام من نسخه 1.5 جوملا فارسی رو در localhost نصب کردم ولی این پیغام رو میده و نصب نمی شه
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
britania
05-27-2011, 08:37 AM
هاستتون لینوکسه یا ویندوز
مهدی.
05-27-2011, 09:04 AM
سلام
از چه شبیه سازی استفاده میکنید و چه نسخه ای ؟
سیستم عامل شما چیست ؟
جوملای کدام تیم را استفاده میکنید ؟ از کجا دانلود کردید ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
110ermya
05-27-2011, 04:20 PM
سلام من بااینکه دیتابیس ساختم وقتی در نصب اونو میزنم ارور دیتابیس میده
چکنم؟
ali_bah
05-27-2011, 07:04 PM
این خطایی که به شما داده ، خطای Syntax اس کیو ال هست ...
مثل اینکه اون فایل Sql که نصب کننده جوملا اون رو روی MySQL اجرا می کنه مشکل داره.
ولی به قول آقای مهدی "از کجا دانلود کردی؟!"
مهدی.
05-27-2011, 08:34 PM
ضمن پاسخ به سوالاتی که قبلاً مطرح کردم !
دقیقاً پیغامی که به شما میده رو اینجا قرار بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
zahra90
05-28-2011, 03:46 AM
سلام
ممنون از جواباتون
از همین سایت مامبولرن دانلود کردم
من از host لوکال wamp بر روی ویندوز استفاده می کنم
ظاهرا هم wamp درست کار می کنه ولی نمی دونم چرا این ارور رو می گیره
مهدی.
05-28-2011, 06:52 PM
لطفاً به سوالاتی که از شما پرسیده میشه دقیقتر پاسخ بدید !!! اگر تمایل دارید مشکل شما سریعتر حل بشه سوالات را تک تک و با دقت پاسخ بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
samir
05-29-2011, 11:08 AM
سلام
من تو نصب جوملا 1.6 روی لوکال با زمپ 1.7.4 موقع نصب این مشکل رو دارم :
Table 'mtest.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0)
از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کردم.
رو زمپ 1.7.3 مشکلی نداشت، کامل نصب می شه، ولی با این ورژن 1.7.4 که تازه نصب کردم مشکل داره.
از روی بانک یه جوملا دیگه که تحت زمپ 1.7.3 نصب کرده بودم، جدول jos_extensions رو Export کردم و تو بانک این ورژن جدیده Import کردم و فایل Configuration رو دستی تنظیم کردم، راه افتاد.
مشکل فقط تو اجرا شدن دستوریه که جدول jos_extensions رو می سازه.
حالا اگه راه حلی هست بگید...؟
ضمنا جوملا 1.5 هم همین مشکل رو داره موقع نصب...
مهدی.
05-29-2011, 11:27 AM
سلام
من تو نصب جوملا 1.6 روی لوکال با زمپ 1.7.4 موقع نصب این مشکل رو دارم :
Table 'mtest.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0)
از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کردم.
رو زمپ 1.7.3 مشکلی نداشت، کامل نصب می شه، ولی با این ورژن 1.7.4 که تازه نصب کردم مشکل داره.
از روی بانک یه جوملا دیگه که تحت زمپ 1.7.3 نصب کرده بودم، جدول jos_extensions رو Export کردم و تو بانک این ورژن جدیده Import کردم و فایل Configuration رو دستی تنظیم کردم، راه افتاد.
مشکل فقط تو اجرا شدن دستوریه که جدول jos_extensions رو می سازه.
حالا اگه راه حلی هست بگید...؟
ضمنا جوملا 1.5 هم همین مشکل رو داره موقع نصب...
سلام لطفاً سعی کنید مشکلات گوناگون را در تاپیکی دیگر مطرح کنید.
مشکل از جوملای 1.5 و 1.6 نیست ! هرکدام پیشنیازهای خاص خود را دارند و نسخه های مختلف ومپ و زمپ هم این پیشنیازهاشون متفاوت هست که ورژنشون فرق میکنه !
برای لوکال بهتره از نسخه 2 ومپ استفاده کنید !
اگر مشکل دیگری بود در یک تاپیک جداگانه مطرح فرمایید تا بررسی کنیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
samir
05-29-2011, 11:48 AM
خلاصش اینکه Xampp 1.7.4 و WampServer 2.1a رو نصب نکنید اگه می خوایید که جوملا رو نصب کنید، ورژن PHP این نسخه Xampp که 5.3.5 و WampServer 2.1a که 5.3.8 هست با ورژن PHP جوملا که 5.2 هماهنگی نداره، یعنی هنوز جوملا تو این ورژن جدید (5.3) تست نشده، همون Xampp 1.7.3 رو نصب کنید یا Wamp2 رو که گفتن مشکل حله...
مهدی.
05-29-2011, 12:03 PM
خلاصش اینکه Xampp 1.7.4 و WampServer 2.1a رو نصب نکنید اگه می خوایید که جوملا رو نصب کنید، ورژن PHP این نسخه Xampp که 5.3.5 و WampServer 2.1a که 5.3.8 هست با ورژن PHP جوملا که 5.2 هماهنگی نداره، یعنی هنوز جوملا تو این ورژن جدید (5.3) تست نشده، همون Xampp 1.7.3 رو نصب کنید یا Wamp2 رو که گفتن مشکل حله...
دوست عزیز به نظرم بهتره کمی در سایت زامپ مطالعه داشته باشید بلکه بتونید متوجه بشید نسخه ها چگونه مشخص میشوند ! به هر حال اگر شکایتی دارید میتونید در سایت جوملا دات او آر جی مطرح کنید و در آنجا به این مورد شکایت کنید ! فقط نسخه php در شبیه سازها نیست که متفاوت میشن !
موفق باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
samir
05-30-2011, 03:04 PM
دوست عزیز به نظرم بهتره کمی در سایت زامپ مطالعه داشته باشید بلکه بتونید متوجه بشید نسخه ها چگونه مشخص میشوند ! به هر حال اگر شکایتی دارید میتونید در سایت جوملا دات او آر جی مطرح کنید و در آنجا به این مورد شکایت کنید ! فقط نسخه php در شبیه سازها نیست که متفاوت میشن !
موفق باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
یعنی اینجوری...؟!!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
05-31-2011, 09:13 PM
یعنی اینجوری...؟!!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الان مشکل شما چیه ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.