PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت انجمن

maliheh_m
05-27-2011, 09:34 AM
سلام نمی دونم سوالی که می پرسم در جای درستش پرسیده می شه یا نه امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم
من می خوام یه سایت بسازم که شامل انجمن باشه اعضای انجمن بتونن به صورت آن لاین چت کنن به هم پیغام بدن و صفحه مخصوص خودشونو داشته باشن مثل همین کنترل پنلی که اینجا هست می خواستم ببینم این کار رو می شه تو جوملا انجام داد یا نه؟
آیا این سایت با جوملا طراحی شده چون تقریبا مثل اون چیزی هست که من باید طراحی کنم ؟
از لحاظ امینت به نظرتون asp.net بهتره با جوملا هم امنیتش خوبه ؟
صفحه کنترل پنلی که در اختیار admin هست بستگی به اون domainی هست که خریداری می شه ؟یا می شه تو جوملا طراحی کرد آیا آمادش وجود داره؟

abdulhalim
05-27-2011, 11:50 AM
سلام دوست عزيز
شما ميتونيد با جوملا وبسايتي بسازيد كه انجمن داشته باشه ، كاربران براي همديگه پيام خصوصي ارسال كنند ، با همديگه چت كنند ، جامعه مجازي مثل فيس بوك داشته باشيد و هركاري ميتونيد با جوملا انجام بديد ، ولي بايد در نظر بگيريد دقيقا خواسته شما چي هست ، اسكريپتهاي جامعه مجازي مثل شيرترانيكس كه مثل سايت كلوب عمل ميكنند هم موجود هست .
اين تالار با وي بولتن ايجاد شده كه اسكريپت تجاري هست ، جوملا از لحاظ امنيتي در سطح خوبي هست و بيشتر بستگي به هاست و خود شما داره ،* ضمنا asp.net زبان برنامه نويسي مايكروسافت هست و جوملا با php نوشته شده .

كنترل پنل هم بجز پنل مديريت هاست مثل Cpanel , Plesk , DirectAdmin و غيره . هر CMS خودش كنترل پنل مخصوص خودش رو داره

sahama
05-27-2011, 12:37 PM
سلام
هعمون طور که دوستمون گفت با جوملا تقریبا هر کاری رو می شه انجام داد فقط باید بدونی چکار می خواهی انجام بدی با این حال توصیه می کنم برای شروع حتما این کتاب رو مطالعه کن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>