توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فارسی نشدن افزونه*ها با وجود داشتن فایل ترجمه
arang
05-27-2011, 08:23 PM
سلام.
راستش تا الان که ورژن 1.6 نتوانسته انتظارات من را بر آورده کند.:(
بر عکس آن چیزی که ادعا شده است که سرعت آن بیشتر میشه و ... چندان تفاوتی در آن مشاهده نمیشه.
اما اینها به کنار؛ من هم از 1.6 فارسی شده توسط شما و هم از ورژن انگلیسی*ای که خودم پکیج زبان فارسی را نصب کرده بودم استفاده کردم. در هر دو نسخه، زمانیکه من از افزونه*های فارسی شده توسط خودم و دیگران استفاده می*کنم یا همچنان عبارات لاتین دیده می*شوند و یا اینکه مانند این است که فایل زبان وجود ندارد.
آیا کسی از کاربران و یا مدیران راه حلی برای این مشکل می*شناسد؟
برای نمونه کامپوننت مدیریت آگهی adsmanager به صورت پیشفرض دارای زبان فارسی است اما پس از نصب همچنان زبان لاتین است و این در حالی است که همین افزونه در جوملا 1.5 به راحتی و به صورت پیشفرض فارسی است و همزمان با تغییر زیان به صورت خودکار تغییر می*کند.
مهدی.
05-27-2011, 08:40 PM
سلام
افزونه های نسخه 1.5 در 1.6 قابل استفاده نیستند و شیوه فارسی سازی آنها کمی متفاوت شده است ! شما دقیقاً کدام کامپوننت رو استفاده کردید ؟ و چگونه فارسی کردید ؟ آیا امکان لینکش هست ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
arang
05-28-2011, 03:28 AM
سلام.
اطلاع دارم که افزونه*ها و قالب*های این نسخه از جوملا با نسخه*ی قبلی متفاوت است. شما همین افزونه را که از پیش فارسی شده است و برای جوملا 1.6 هم هست را در نظر بگیرید:
Adsmanager 2.6.1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
firoozmandan
05-30-2011, 07:51 AM
سلام
چک کنید ببینید بعد از نصب فایل fa-IR.com_adsmanager.ini در فولدر language/fa-IR سایت شما کپی شده یا خیر ؟
دو فایل fa-IR.com_adsmanager.ini و fa-IR.com_adsmanager.menu.ini هم در بخش زبان های مدیریت چک کنید
در صورتی که فایلها در فولدرهای مورد نظر وجود داشت از قسمت تنظیمات کلی >> دیباگ زبان را فعال کنید و ببینید کنار قسمت های انگلیسی چه علامتی ظاهر میشه ؟
علامت سوال یا ستاره ؟
یا علی
arang
05-30-2011, 02:20 PM
سلام.
ممنون از توجه شما.
فایل*های زبان وجود دارد. عیب یاب زبان را فعال کردم اکثر جاها کنار عبارات ستاره هست و بعضی جاها علامت سوال دیده می*شود. اما مفهوم آن را نمی*دانم.
نمونه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
firoozmandan
06-01-2011, 05:19 PM
سلام
چک کنید ببینید بعد از نصب فایل fa-IR.com_adsmanager.ini در فولدر language/fa-IR سایت شما کپی شده یا خیر ؟
دو فایل fa-IR.com_adsmanager.ini و fa-IR.com_adsmanager.menu.ini هم در بخش زبان های مدیریت چک کنید
یا علی
این دو مورد را اشاره نکردید ؟
arang
06-02-2011, 02:51 AM
سلام. بله فایل*های زبان در مسیر*های مورد نظر وجود دارند.
arang
07-06-2011, 11:59 AM
:whistle: چقدر پاسخ*ها طول می*کشند!!!
hamidy
07-06-2011, 12:59 PM
:whistle: چقدر پاسخ*ها طول می*کشند!!!
سلام
همانطور که جناب فیروزمندان گفتند این فایل باید در مسیر زبان مدیریت و سایت قرار بگیره
لطفا چک کنید که
در administrator/language/fa-IR
فایل های
fa-IR.com_adsmanager.sys.inii
fa-IR.com_adsmanager.ini
fa-IR.com_adsmanager.menu.ini
وجود دارند. اگر نبود این فایل ها رو کپی کنید. بدون شک فارسی خواهد شد.
در پناه حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.