توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : url سایت؟
Salib
05-28-2011, 07:34 AM
سلام .
می خواستم بدونم این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) که با جوملا هست چیکار کرده که تو هر صفحه ای که می ری url اش تغییر نمی کنه؟
اگه سوالم خیلی ابتداییه ، ببخشید!
سلام.
در صفحه اول اون سایت، یک iframe هست که سایت اصلی رو از آدرس زیر فراخوانی کرده و نمایش میده:
khojastehtermeh.com
یا علی
Salib
05-28-2011, 02:42 PM
ببخشید ، من متوجه منظورتون نشدم.می شه لطف کنید بیشتر توضیح بدید؟
یعنی این کار رو با افزونه ی خاصی انجام ندادن؟
من اگه یه همچین چیزی بخوام ، چیکار باید بکنم؟
ممنون.
مهدی.
05-29-2011, 08:04 AM
سلام
چه مقدار html میدانید ؟!
iframe یکی از تگها هست که میتوانید به کمک آن یک آدرس از یک سایت دیگر/خود سایت را در یک صفحه دیگر نمایش داد ! برای اطلاعات بیشتر و چگونگی اینکار کتابها و مقالاتسی در اینباره موجود هستند که میتوانید مطالعه نمایید !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Salib
05-29-2011, 08:49 AM
سلام .
والا من چیز زیادی در مورد همه تگ های html و خصوصا این تگ (iframe) نمی دونم ، فقط یه چنتا تگ خاص که تا حالا لازمشون داشتم رو می شناسم.
خیلی برام جالب بود که این سایتی که معرفیش کردم همیشه url اش ثابته ، گفتم شاید با افزونه خاصی تو جوملا اینکار رو کردن ، که حالا شما می گین اینطور نیست .
ممنون به خاطر راهنماییتون.
راستی من شنیدم استفاده از این تگ خیلی هم خوب نیست چون سرعت رو میاره پایین !!!
درسته؟
مهدی.
05-29-2011, 11:15 AM
در برخی شرایط درسته !
انگار شما دو مرورگر همزمان دارید !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Salib
05-29-2011, 05:09 PM
انگار شما دو مرورگر همزمان دارید !!!
منظورتون چیه؟
firoozmandan
05-30-2011, 06:58 AM
سلام
در رابطه با Iframe لینک زیر را ببینید و مطالعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
joomlakar.com
05-30-2011, 07:09 AM
سلام دوست عزیز،
همانطور که دوستان گفتن از تگ iframe استفاده شده. برای این کار هم داخل کد HTML در تگ Body این اسکریپ را بگذارید و URL خودتان را بدهید.
<iframe style="margin: 0px;" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)" frameborder="0" height="100%" width="100%"> </iframe>
شاد و تندرست باشید.
firoozmandan
05-30-2011, 07:24 AM
سلام دوست عزیز،
همانطور که دوستان گفتن از تگ iframe استفاده شده. برای این کار هم داخل کد HTML در تگ Body این اسکریپ را بگذارید و URL خودتان را بدهید.
<iframe style="margin: 0px;" src="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)" frameborder="0" height="100%" width="100%"> </iframe>
شاد و تندرست باشید.
سلام
ممنون از اینکه پاسخ دادید اما لطفا توجه داشته باشید کاربر همین پاسخ را قبلا گرفته بود. لطفا از تکرار پاسخ خودداری کنید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.