PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیر فعال کردن پیام های Notice

vahid1921
05-28-2011, 08:25 PM
با سلام.
چند روزه که متوجه شدم تو قسمت تماسهای سایتم وقتی فرم تماسی ارسال میشه با اینکه همه چی درست انجام میشه و ایمیل هم میرسه به دستم اما دقیقا تو اون لحظه که پیام "با تشکر از تماس شما ظاهر میشه" تو صفحه این پیام ها میاد:

Notice: Trying to get property of non-object in C:\Inetpub\vhosts\amlashonline.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> components\com_contact\contact.php on line 281

Notice: Trying to get property of non-object in C:\Inetpub\vhosts\amlashonline.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> components\com_contact\contact.php on line 284
نمیدونم چرا اینا ظاهر میشه، روی لوکال این مشکل رو ندارم. چند جا که گشتم نوشته بودن سطح اعلام خطای سرور یا فایل php.ini مامبو یا سرور ممکنه بالا تنظیم شده باشه. ولی نگفته بودن چطور میشه تنظیمش کرد که این پیام ها نشون داده نشه.
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه. من از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده میکنم.
با تشکر.

مهدی.
05-29-2011, 09:21 AM
سلام

احتمالاً نسخه php سرور شما با مامبو سازگار نیست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

vahid1921
05-29-2011, 10:24 AM
سلام

احتمالاً نسخه php سرور شما با مامبو سازگار نیست !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

ممنون دوست عزیز که لطف کردین. ولی من قبلا این مشکل رو نداشتم، php سرورم هم تغییری نکرده تا جایی که میدونم. یه جایی خوندم که میشه با قرار دادن یه سری دستورات تو فایل php.ini نمایش پیام رو حذف کرد؟! ولی نتونستم دستوراتش رو گیر بیارم! در ضمن اونجا (انجمن مامبوی نسخه اصلی) نوشته بودن این پیام ها صرفا جهت اطلاعات بیشتره و الزاما حاکی از مشکل نیست!

مهدی.
05-29-2011, 11:14 AM
سلام

display error رو میتونید خاموش کنید ! در انجمن جستجو کنید کدهای متفاوتش موجود هست و راه های گوناگونش !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

vahid1921
05-29-2011, 04:21 PM
سلام

display error رو میتونید خاموش کنید ! در انجمن جستجو کنید کدهای متفاوتش موجود هست و راه های گوناگونش !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
گشتم ولی چیزی در این خصوص نبود! میشه اگه واقعا مطلبی در این خصوص هست لینکش رو بذارین؟ یا خودتون یه راهنمایی کنین. من این دستورات رو از انجمن مامبو گیر آوردم:
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT
اصلا ربطی به بحث ما داره؟؟
ممنون.

reza_pa48
05-29-2011, 04:40 PM
از قسمت تنظیمات کلی ->سیستم->تنظیمات خطایابی رو غیر فعال کنید؟

vahid1921
05-29-2011, 07:04 PM
از قسمت تنظیمات کلی ->سیستم->تنظیمات خطایابی رو غیر فعال کنید؟
این کار رو انجام دادم اما تاثیری نداشت.
اصلا این پیام واسه ی چی ظاهر میشه؟ اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه.
این مقادیر اون لاین هایی که تو پیام اومده:

// params from menu item
$menuhandler = mosMenuHandler::getInstance();
$menu =& $menuhandler->getMenuByID($this->Itemid);
281- $menu_params =& new mosParameters( $menu->params );

$menu_params->def( 'page_title', 1 );
284- $menu_params->def( 'header', $menu->name );
$menu_params->def( 'pageclass_sfx', '' );
این بخش از کامپوننت تماس های مامبو واسه چیه؟
با تشکر.

firoozmandan
05-30-2011, 05:50 AM
سلام

در فایل htaccess. کد زیر را قرار دهید

php_flag display_errors Off

یا علی

vahid1921
05-30-2011, 07:41 PM
سلام

یا علی

ممنونم آقای فیروزمندان. ولی افاقه نکرد! من توی سایتم دو تا فایل که htaccess داشته باشه پیدا کردم یکی htaccess.txt و دیگری htaccess.4.5.x و توی هر دو تا در چندین جا این کد رو قرار دادم ولی تاثیری روی اون پیام notice نداشت. من حتی نمایش خطا رو روی هیچکدام (none) 'bhajl ,gd kan. میشه احتمال بدین که اصلا چرا این پیام ظاهر میشه؟ اگر جواب بدین ممنون میشم.
من از مامبو 4.6.2 و سرور ویندوز استفاده میکنم.

hamidy
05-31-2011, 04:19 AM

جناب فیروزمندان فرمودند. دقیقا همین کار رو انجام بدید

vahid1921
05-31-2011, 08:19 AM
جناب فیروزمندان فرمودند. دقیقا همین کار رو انجام بدید
اصلا غیر فعال کردن نمایش پیام رو بیخیال شین دوستان! میشه لطفا یه بررسی کنین ببینین اصلا چرا این پیام نشون داده میشه، من خودم که به فایل contact.php و اون لاین ها نگاه کردم متوجه شدم که مربوط به هدر صفحه تماس هستش، موقعی هم که اون پیام ها میاد هدر صفحه که همون عنوان تماس با ما هستش نیست! و به جای اون پیام notice میاد. این کدهای اون قسمت از کامپوننت تماس:

// determines whether to use Text, Images or nothing to highlight the different info groups
$this->groupMarking($params);
// params from menu item
$menuhandler = mosMenuHandler::getInstance();
$menu =& $menuhandler->getMenuByID($this->Itemid);
$menu_params =& new mosParameters( $menu->params );

$menu_params->def( 'page_title', 1 );
$menu_params->def( 'header', $menu->name );
$menu_params->def( 'pageclass_sfx', '' );

HTML_contact::viewcontact( $contact, $params, $count, $list, $menu_params );
}

function &makeParams ($rawparams) {
$params =& new mosParameters( $rawparams );
$params->set( 'page_title', 0 );
$params->def( 'pageclass_sfx', '' );
$params->def( 'back_button', mamboCore::get( 'mosConfig_back_button' ) );
$params->def( 'print', !mamboCore::get( 'mosConfig_hidePrint' ) );
$params->def( 'name', '1' );
$params->def( 'email', '0' );
$params->def( 'street_address', '1' );
$params->def( 'suburb', '1' );
$params->def( 'state', '1' );
$params->def( 'country', '1' );
$params->def( 'postcode', '1' );
$params->def( 'telephone', '1' );
$params->def( 'fax', '1' );
$params->def( 'misc', '1' );
$params->def( 'image', '1' );
$params->def( 'email_description', '1' );
$params->def( 'email_description_text', T_('Send an Email to this Contact:') );
$params->def( 'email_form', '1' );
$params->def( 'email_copy', '1' );

از اون دو قسمتی که برجسته شده ایراد میگیره و این پیام رو میده:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\Inetpub\vhosts\amlashonline.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> components\com_contact\contact.php on line 281

Notice: Trying to get property of non-object in C:\Inetpub\vhosts\amlashonline.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> components\com_contact\contact.php on line 284
ممکنه از غیر فعال کردن نمایش برخی از جزئیات تماس باشه؟

vahid1921
06-12-2011, 05:04 PM
با وجود راهنمایی دوستان مشکل حل نشده بود ولی خوشبختانه خودم با گشتن تو سایت php.net مشکل رو حل کردم این جا می نویسم تا اگه مورد مشابه ای بود به درد یکی بخوره:

کافیه در سربرگ فایل این کد رو وارد کنید که باعث خاموش شدن نمایش ارور میشه و مشکل رفع میشه:

<?php error_reporting(0);?>

mojtabababaei
08-29-2011, 11:36 AM
با سلام خدمت دوست خوبم
آقا میشه بگی دقیقا این کد را باید کجا قرار بدم،
منظورم هم اون فایلی است که باید بازش کنم و هم اون جایی که باید این کد را قرار بدم.
با تشکر فراوان

مهدی.
08-29-2011, 12:01 PM
سلام

به این منظور شما میتوانید به غیر از اینکار از خاموش کردن display error استفاده کنید !

این کدی که ایشان فرمودند صرفاً در اون صفحه مورد نظر باعث عدم نمایش خطاها میشود ! فایل مربوطه رو باید باز کنید که احتمالاً منظور ایشان فایل contact.php بوده و در سربرگ آن این کد را قرار داده اند !

البته این روش گذشتن از ارورها صحیح نیست ! مثل این هست که ما صورت مسئله رو پاک کنیم و بگیم اینم از این سوال !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

vahid1921
08-30-2011, 06:54 AM
در مجموع حق با شماست، من هم موافق پاک کردن صورت مسئله نیستم ولی چون با جواب دوستانم نتونستم مشکل رو حل کنم و از طرفی پیام ارور از نوع notice بود این روش رو تست کردم که جواب داد، همانطور که میدونید این نوع پیام ها معمولا از یه مشکل جدی نیست و بیشتر محض توجه بیشتره. فکر کنم خاموش کردن display error تو خیلی از سرور ها فقط توسط مدیر سرور ممکنه. به هر حال ممنون از توجه به این موضوع.

مهدی.
08-30-2011, 05:40 PM
برای خاموش کردن این مورد میتونید از htaccess نیز اقدام کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست