توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش مهاجرت از جوملا 1.5 به جوملا 1.6
hamidy
05-29-2011, 10:41 AM
سلام
آموزش مهاجرت از جوملا 1.5 به جوملا 1.6 در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) قرار گرفت.
چند نکته ضروری که البته در آموزش هم ذکر شده ولی بازم ذکر اون خالی از لطف نیست.
1- بررسی کنید که آیا واقعا به این ارتقا یا مهاجرت از جوملا 1.5 به 1.6 نیاز دارید.
2- این مهاجرت پلاگین ، ماژول و کامپوننت رو منتقل نمی کنه در اینصورت اگر کامپوننت یا ماژول و پلاگینی دارید که روی جوملا نصب کردید ابتدا بررسی کنید که با جوملا 1.6 سازگار هست.
3- این مهاجرت قالب رو هم تغییر نمی ده و باید قالب شما با جوملا 1.6 سازگار باشه.
4- حتما از دیتابیس و فایل های خود بکاپ بگیرید.
لینک آموزش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%AC%D8%B1%D8%AA_%D8%A7%D8%B2_%D8%AC%D9%88%D9%85 %D9%84%D8%A7_1.5_%D8%A8%D9%87_%D8%AC%D9%88%D9%85%D 9%84%D8%A7_1.6)
آموزش رو بدقت چندین و چند بار مطالعه کنید و پس از درک کامل اون اقدام به مهاجرت به نسخه 1.6 کنید.
موفق باشید
در پناه حق
alizali
06-03-2011, 05:20 PM
كامپوننت مذكور در قسمت دانلود جوملا 1.6 چندين دقايقي است كه گير كرده و اصلا جلو نمي رود
اشكال از كجاست؟
نسخه فعلي 1.5.23
آيا با اوررايت كردن نسخه 1.6.3 ارتقا انجام مي شود؟
torghoundy
06-03-2011, 08:06 PM
سلام
خیر با اوررایت نمیشه.
پلاگین mootools رو فعال کردید؟
alizali
06-03-2011, 08:47 PM
بله پلاگين mootools فعال است
بعد از اجراي كاموپننت مرحله چك كردن پر مي شود ولي دانلود همينطور مي ماند
اين عبارت زير آن نوشته شده ولي بار آن پر نمي شود
8085247 bytes / 8085247 bytes
نسخه فعلي هم 1.5.23 مامبولرن است
منم همین مشکل رو دارم.
پلاگین رو فعال کردم ولی توی همون قسمت اول میمونه
Checking...
Preparing for check
لطفا راهنمایی کنید
engineer_ict
06-04-2011, 08:20 AM
من هم همین مشکل را دارم ;-)
torghoundy
06-04-2011, 12:44 PM
سلام
این بسته (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>@joomlacode.org/svn/joomla/development/branches/jupgrade/pack/joomla16.zip) رو دانلود کنید و در مسیر components/com_jupgrade از حالت فشرده خارج کنید. و در پارامتر های کامپوننت skipdownload و skip decompress رو فعال کنید ، ببینید مشکل حل میشه؟ در ضمن بک آپ قبل از هرکاری فراموش نشه.
این کار رو انجام دادم فرقی نکرد و پیغام قبلی رو دوباره میداد
Checking...
Preparing for check
واسه همین Skip checks رو فعال کردم
الان هم میره توی دانلود میمونه و هیچ عکس العملی نشون نمیده
Downloading Joomla 1.6...
0 bytes / 0 bytes
torghoundy
06-04-2011, 02:25 PM
سلام
به همراه skip checks اون دو گزینه دیگه هم فعال هست؟
نه آقا
سه گزینه اول رو غیر فعال کردم
hoomanb
06-04-2011, 02:41 PM
چند وقت دیگه جوملا 1.7 منتشر میشه توصیه شده مهاجرت نکنید
alizali
06-04-2011, 03:08 PM
خوب مشكل من با توجه به اينكه به نظر فايل كامل دانلود مي شد ولي مرحله بعد نمي رفت با برداشتن چك دانلود كامل شد
حالا مشكل من اينه
1. سايت رفته در فولدر domain.com/jupgrade
چجوري برگده تو روت. در ضمن نمي خوام ريدايركت هم بكنم
2. انگليسي هست و چجوري بايد فارسي بشه؟
hamidy
06-04-2011, 05:34 PM
منم همین مشکل رو دارم.
پلاگین رو فعال کردم ولی توی همون قسمت اول میمونه
Checking...
Preparing for check
لطفا راهنمایی کنید
مسیر jupgrade رو چک کنید در صورتیکه دانلود کامل شده نیازی به دانلود مجدد نیز و jupgrade رو دوباره اجرا کنید فرآیند مهاجرت انجام میشه
1. سايت رفته در فولدر domain.com/jupgrade
چجوري برگده تو روت. در ضمن نمي خوام ريدايركت هم بكنم
اگه آموزش رو دوباره چک کنید می بینید که قرار هم همین بوده. شما فایل*های اصلی رو از دست نداید.
اگه رنک براتون مهم نیست.
فایل های و فولدرهای روت رو در یک فولدر کپی کنید(در واقع از فایل هاتون بکاپ بگیرید.
کلیه فایلها و فولدرهای درون jupgrade رو به روت سیستم منتقل کنید
2. انگليسي هست و چجوري بايد فارسي بشه؟
نسخه جوملا فارسی 1.6.3 تیم جوملا فارسی رو دانلود کنید و همه فایل های اونو در مسیر روت سیستم خود کپی کنید.
(فولدر installation رو حذف کنید).
برای اضافه کردن بسته زبان فارسی هم از این آموزش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%A8% D9%87_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6) استفاده کنید
یه بار دیگه مرور میکنیم
پس از اینکه در انتقال معمولی به مشکل خوردم جوملا رو در فولدر کامپوننت و سپس فولدر جی آپگرید ریختم
سه تا گزینه اول رو هم غیر فعال کردم
الان وقتی کامپوننت رو اجرا میکنم این پیغام میاد و ثابت میمونه
0 bytes / 0 bytes
در مورد جوملا 1.7 هم توضیح بدید
اگر صبر تا انتشار جوملا 1.7 بهتر هست فعلا منتقل نکنم
sahama
06-04-2011, 06:26 PM
دوست عزیز انتقال بستگی به نیاز های شما داره ولی در کل اگر اینطور بخواهید حساب کنید بعد ار 1.7 جوملا 1.8 هم میاد پس باید صبر کنید تا 1.8 منتشر بشه و البته بعد از 1.8 نوبت 1.9 است پس باید صبر کنید تا 1.9 منتشر بشه و ....
خوب حالا چی کار کنم مشکل انتقالم حل بشه
engineer_ict
06-04-2011, 07:40 PM
سلام
این بسته (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>@joomlacode.org/svn/joomla/development/branches/jupgrade/pack/joomla16.zip) رو دانلود کنید و در مسیر components/com_jupgrade از حالت فشرده خارج کنید. و در پارامتر های کامپوننت skipdownload و skip decompress رو فعال کنید ، ببینید مشکل حل میشه؟ در ضمن بک آپ قبل از هرکاری فراموش نشه.
سلام
برای دانلود از من username و password می خواد ! چی باید بزنم ؟ anonymous زدم قبول نکرد
مهدی.
06-04-2011, 07:57 PM
چند وقت دیگه جوملا 1.7 منتشر میشه توصیه شده مهاجرت نکنید
لطفاً یک رفرنس که معتبر باشه رو بدید !!! شما با ارتقا به نسخه 1.6 هیچ مشکلی نخواهید داشت برای ارتقا به 1.7 ! برخی از همکاران ما متأسفانه صحبتهای غیر کارشناسانه زدند که از این دوستان بعید بود ! به هر حال یک لینک در سایت جوملا اگر بدید ممنون میشم ! اگر چنین بود سایت رسمی جوملا نسخه 1.6 رو از حالت نسخه استیبل خودش خارج میکرد ! نه اینکه در صفحه اصلی فایل نصب این نسخه رو پیشنهاد کنه !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
alizali
06-05-2011, 06:52 PM
نسخه جوملا فارسی 1.6.3 تیم جوملا فارسی رو دانلود کنید و همه فایل های اونو در مسیر روت سیستم خود کپی کنید.
(فولدر installation رو حذف کنید).
برای اضافه کردن بسته زبان فارسی هم از این آموزش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%A8% D9%87_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6) استفاده کنید
جناب حميد
در بسته تيم مامبو لرن يا همان جوملا فارسي بسته فارسي چرا نيست؟
آيا فقط تغييرات داده شده براي بهينه سازي با فارسي؟
بسته زبان فارسي كي به اين نسخه جوملا اضافه ميشه؟
بسته آماده وجود ندارد؟
torghoundy
06-05-2011, 06:59 PM
سلام
بسته زبان فارسی در بسته جوملای تیم جوملا فارسی موجود هست و اگر شما جوملای تیم جوملا فارسی رو نصب کنید میبینید که فارسی هست، اما چون شما قبلاً جوملا نصب کردید و قصد ارتقاء به جوملای این تیم رو دارید ، در این نسخه از جوملا زبان باید به دیتابیس هم اضافه بشه و شما نیاز به افزودن بسته فارسی به طریق گفته شده دارید.
engineer_ict
06-06-2011, 09:32 AM
سلام
برای دانلود از من username و password می خواد ! چی باید بزنم ؟ anonymous زدم قبول نکرد
لطفا به سئوال بنده پاسخ بدید ، مرسی
sahama
06-06-2011, 09:51 AM
از طریق کنترل پنل هاست یه اکانت ftp بسازید
torghoundy
06-06-2011, 12:08 PM
سلام
مطمئن نیستم بسته ای که در اون لینک موجود هست همون بسته کامل جوملا هست، باید با یک بسته کامل جوملا امتحان بشه ، و نتیجه معلوم بشه ، یک جوملا به صورت نمونه نصب کنید و یک بسته معمولی جوملا به جای بسته ای که لینک داده شده استفاده کنید.
hamidy
06-06-2011, 03:31 PM
جناب حميد
در بسته تيم مامبو لرن يا همان جوملا فارسي بسته فارسي چرا نيست؟
آيا فقط تغييرات داده شده براي بهينه سازي با فارسي؟
بسته زبان فارسي كي به اين نسخه جوملا اضافه ميشه؟
بسته آماده وجود ندارد؟
سلام
همانطور که قبلا نیز توسط دوستان من در تیم جوملا فارسی گفته شده: جوملا 1.6.3 فارسی تیم جوملا فارسی فقط ترجمه فایل های زبان نیست و تغییراتی نیز به جهت بومی سازی در جوملا داده شده است.
پس تیم جوملا فارسی فعلا بسته زبان فارسی بصورت مستقل ارائه نداده. آموزش ساخت بسته زبان فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86_%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9 %87_%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8 %B3%DB%8C_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9 %85%D9%84%D8%A7_1.6&redirect=no) و همچنین افزودن زبان فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 86_%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8% B3%DB%8C_%D8%A8%D9%87_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8% A7_1.6&redirect=no) در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) منتشر شده که می تونید از اون کمک بگیرید.
اگر مشکلی داشتید سوال خود را خیلی دقیق بیان کنید.
دقیقا مشکل شما چیست؟
آموزش مهاجرت از جوملا 1.5 به 1.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA_%D8%A7%D8%B2_%D 8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5_%D8%A8%D9%87_%D8% AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6&redirect=no) را به دقت مرور کنید.
در این مهاجرت جوملا 1.5 فارسی شما به آخرین نسخه جوملا 1.6 انگلیسی تبدیل خواهد شد.
در پناه حق
engineer_ict
06-06-2011, 04:03 PM
سلام
دقیقا مشکل شما چیست؟
آموزش مهاجرت از جوملا 1.5 به 1.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA_%D8%A7%D8%B2_%D 8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5_%D8%A8%D9%87_%D8% AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6&redirect=no) را به دقت مرور کنید.
در این مهاجرت جوملا 1.5 فارسی شما به آخرین نسخه جوملا 1.6 انگلیسی تبدیل خواهد شد.
در پناه حق
سلام دوست عزیز
کاملا چندین بار مطالعه کردم ، زمانی که j up را اجرا می کنم ، مرحله چک را که پشت سر میگذارد برای دانلود میمونه و هیچ کاری انجام نمیده ، دوستان لینکی داده بودند که بایستی دانلود میشد و در فولدر j up قرار می گرفت ، اما اون لینک دانلود برای بنده user و pass میخواد !
hamidy
06-06-2011, 04:38 PM
درون فولدر jupgrade در مسیر نصب جوملا 1.5 آیا تمامی فایل های جوملا 1.6 دانلود شده است؟
اگر دانلود شده ، در قسمت پارامترهای jUpgrade عبور از دانلود رو روی بله قرار بدید و دوباره jupgrade رو اجرا کنید.
یا علی
engineer_ict
06-06-2011, 05:29 PM
درون فولدر jupgrade در مسیر نصب جوملا 1.5 آیا تمامی فایل های جوملا 1.6 دانلود شده است؟
اگر دانلود شده ، در قسمت پارامترهای jUpgrade عبور از دانلود رو روی بله قرار بدید و دوباره jupgrade رو اجرا کنید.
یا علی
خیر در مرحله دانلود می مونه و هیچ حرکتی نمی کنه ، فایلی در مسیر ذکر شده نیست
torghoundy
06-06-2011, 05:54 PM
خیر در مرحله دانلود می مونه و هیچ حرکتی نمی کنه ، فایلی در مسیر ذکر شده نیست
سلام
خودتون یک بسته جوملا رو در اون مسیر کپی کنید و از حالت فشرده خارج کنید و skip decompress رو هم از تنظیمات jupgrade فعال کنید.
engineer_ict
06-06-2011, 08:01 PM
سلام
خودتون یک بسته جوملا رو در اون مسیر کپی کنید و از حالت فشرده خارج کنید و skip decompress رو هم از تنظیمات jupgrade فعال کنید.
مرسی ، این مرحله را پشت سر گذاشتم ، حالا در مرحله Upgrading progress... به این عبارت Migrating undefined میرسه و کماکان حرکتی نمیکنه
یه بار دیگه مرور میکنیم
پس از اینکه در انتقال معمولی به مشکل خوردم جوملا رو در فولدر کامپوننت و سپس فولدر جی آپگرید ریختم
سه تا گزینه اول رو هم غیر فعال کردم
الان وقتی کامپوننت رو اجرا میکنم این پیغام میاد و ثابت میمونه
0 bytes / 0 bytes
کسی نبود جواب ما رو بده
hamidy
06-07-2011, 12:59 PM
کسی نبود جواب ما رو بده
سلام
لطفا همیشه صبر داشته باشید تا یکی از دوستان به سوال شما پاسخ دهد.
ممنون
فایل ضمیمه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را دانلود کنید.
یک فولدر با نام jupgrade در مسیر نصب جوملا ایجاد کنید. فایل که دانلود کردید در فولدر jupgrade آپلود نمایید.
در مدیریت جوملا jUpgrade رو اجرا کنید و در پارامترها Skip Download رو روی بلی قرار بدید.
سپس Start Upgarde رو بزنید.
فرآیند مهاجرت بدون مشکل انجام خواهد شد.
یا علی
mahdi manian
06-07-2011, 06:23 PM
سلام.
فایل ضمیمه جوملا 1.6.3 است؟
فارسی شده ی تیم جوملا فارسی است؟
اگر برای ارتقا جوملا از جوملای فارسی استفاده کنیم مشکلی پیش نمی آید؟
sahama
06-07-2011, 07:13 PM
..........
alizali
06-07-2011, 07:56 PM
جناب حميد
در خصوص ساخت بسته
آيا اين بسته زبان فارسي آماده نيست
كلا آموزش گنگ است
يعني من بايد اون متون در يك فايل كه خودم ايجاد كردم قرار بدهم؟
sahama
06-07-2011, 07:59 PM
اگر می بینی که جوملا 1.6 برای کار شما مناسب است ارتقا بده . دوستان برای افزودن زبان فارسی کمکت می کنند
hamidy
06-08-2011, 03:40 AM
فایل ضمیمه جوملا 1.6.3 است؟
فارسی شده ی تیم جوملا فارسی است؟
اگر برای ارتقا جوملا از جوملای فارسی استفاده کنیم مشکلی پیش نمی آید؟
بله جوملا 1.6.3 انگلیسی
خیر
شما می تونید جوملا فارسی 1.6.3 تیم جوملا فارسی رو دانلود کنید و پس از ارتقاء اونو جایگزین کنید
ببینید، شما فرآیند ارتقاء (در صورتیکه واقعا به این ارتقا نیاز دارید) انجام بدید. (پیگیر اخبار تیم جوملا فارسی باشید)
جناب حميد
در خصوص ساخت بسته
آيا اين بسته زبان فارسي آماده نيست
كلا آموزش گنگ است
يعني من بايد اون متون در يك فايل كه خودم ايجاد كردم قرار بدهم؟
تیم جوملا فارسی اقدام به انتشار جوملا فارسی نسخه 1.6.3 کرده که صرفا ترجمه فایل های زبان نیست.
آموزش ساخت زبان فارسی هم برای اون دسته از کاربرایی که قبلا از نسخه انگلیسی استفاده کردند هست.
شما می تونید از فایل های زبان تیم جوملا استفاده کنید و همونطور که در آموزش ذکر شده فایل های install رو ایجاد کنید و بسته رو فشرده کرده و در جوملا 1.6 نصب کنید.
هر دو آموزش ساخت و نصب بسته زبان فارسی در دانشنامه جوملا فارسی منتشر شده.
در پناه حق
mahdi manian
06-08-2011, 05:55 AM
یک سوال.
جوملا 1.6 نسبت به جوملا 1.5 می تواند رنک بیشتری داشته باشد؟
مهدی.
06-08-2011, 01:43 PM
سلام
اگر منظورتون از رنک، بهینه سازی بهتر برای موتورهای جستجو هست !
بله در جوملا 1.6 موارد گوناگونی تغییر کرده که به بهینه تر شدن سایت شما کمک میکنه. برای اطلاعات بیشتر از جوملا 1.6 و تغییرات آن نسبت به نسخه 1.5 میتوانید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را مطالعه کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اگه ممکنه فایل جی آپگرید رو یه جای دیگه آپلود کنید
torghoundy
06-08-2011, 07:22 PM
اگه ممکنه فایل جی آپگرید رو یه جای دیگه آپلود کنید
سلام
از این لینک دریافت کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>).
mahdi manian
06-09-2011, 04:59 AM
این جی آپگرید که شما می گویید در جای دیگر آپلود کنید ، همان جوملا 1.6.3 انگلیسی است که می توانید در سایت joomla.org با لینک مستقیم دریافت کنید!
torghoundy
06-09-2011, 05:23 AM
سلام
در منبع اصلی آموزش گفته شده از این بسته استفاده باید بشه ، استفاده از بسته دیگری ممکن هست باعث اختلال در عمل انتقال بشه.
سلام
لطفا همیشه صبر داشته باشید تا یکی از دوستان به سوال شما پاسخ دهد.
ممنون
فایل ضمیمه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را دانلود کنید.
یک فولدر با نام jupgrade در مسیر نصب جوملا ایجاد کنید. فایل که دانلود کردید در فولدر jupgrade آپلود نمایید.
در مدیریت جوملا jUpgrade رو اجرا کنید و در پارامترها Skip Download رو روی بلی قرار بدید.
سپس Start Upgarde رو بزنید.
فرآیند مهاجرت بدون مشکل انجام خواهد شد.
یا علی
باز هم همون پیغام قبلی میاد
میخواین بدم خودتون چک کنید
mahdi.manian
06-10-2011, 04:32 PM
من خودم ارتقا دادم و هیچ مشکلی نبود.
خودم با توجه به مشکلات این آموزش را بهتون می دهم.
اول از همه ببینید که سایتتون نسخه 1.5.23 هست یا نه.اگر نبود پیشنهاد من این است که جوملای خود را با جوملای تیم مامبولرن ارتقا دهید.
قبل از هر کاری از سایت و دیتابیستان بک آپ بگیرید.
ابتدا افزونه jupgrade را دانلود کنید.برای دانلود اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کلیک کنید.
بعد جوملای فارسی تیم جوملا فارسی را دانلود کنید.(نسخه 1.6.3) برای دانلود اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کلیک کنید.
بعد در روت هاستتون(شاخه public_html) یک پوشه با نام jupgrade بسازید و جوملای خود را در آن پوشه آپلود کنید و سپس آن را اکسترکت کنید.
بعد افزونه ی jupgrade را نصب کنید و قسمت افزونه ها>مدیریت پلاگین ها بروید و پلاگین System - Mootools Upgrade را فعال کنید.
سپس به قسمت کامپوننت ها>jupgrade بروید.قبل از هر کاری روی قسمت پارامتر ها کلیک کنید.سپس گزینه های Skip Download و Skip Decompress را بله کنید و گزینه ذخیره را بزنید.
همه ی کار ها انجام شد.کافیست روی start upgrade کلیک کنید تا به جوملای 1.6.3 مهاجرت کنید.بعد سایت جدیدتان در پوشه ی jupgrade قرار می گیرد.جداول جدید هم با پیش جدول j16_ در دیتابیس اضافه می شود.شما می توانید جداول قبلی را از دیتابیس پاک کنید.(توجه داشته باشید که نباید جداولی که پیش جدول bak_ دارند را نباید پاک کنید.)
لینک آموزش: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
majidshirazy
08-19-2011, 03:08 AM
با سلام
تمامی مراحل طبق آموزش انجام شده ولی در مرحله
Upgrading progress...
گیر کرده و اصلا هیچ عکس کاری روی دیتابیس انجام نشده و جدول های با پیش جدول j16_ وجود ندارد
مشکل از کجاست؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.