ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت Quick Start

Sajad DP
05-29-2011, 03:46 PM
این موضوع که چطور یک بسته Quick Start از جوملای رو لوکال خودمون بسازیم بار ها و بارها تو فروم بحث شده
و همیشه هم مدیرا گفتن باید با یک سری نکات آشنا باشید...

منم رفتم نشستم اون موارد رو تا حدودی فهمیدم :cool:
حالا برای ساخت بسته Quick Start که کار اصلیش همون تغییر اطلاعات نمونه هست چه کار کنم؟ (یعنی خروجی دیتابیس رو چه طوری بگیرم؟)

abdulhalim
05-29-2011, 04:12 PM
ميتونيد آموزشش رو در اينجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ببينيد و فايل آموزش رو دانلود كنيد

Sajad DP
05-29-2011, 04:27 PM
بسی ممنون.
(از اونجایی که مدیرا هی میگن کاربرا ارجاع ندین بیرون فروم با اجازتون متنش رو اینجا میگذارم)
=-----------=
آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start
از طریق این آموزش شما یاد میگیرید که بدون داشتن افزونه ای خاص و مانند بسته نصبی خود جوملا شما نیز یک بسته نصبی بسازید که مخصوص خود شماست و تمامی افزونه ها و مطالبی که میخواهید در آن جای دهید
خوب شروع به آموزش میکنم که شامل چند مرحله ساده است که به ترتیب جلو میریم .
موارد مورد نیاز :

یک بسته نصبی جوملا (بسته نصب نشده)
دیتا بیس سایت خود
نرم افزاری جهت زیپ کردن فایل ( winzip , WinRAR )

مراحل انجام کار :

ابتدا یه فولدر جدید بسازید و یه نام دلخواه بهش بدید ( مثلا parsjoom ) و تمامی فایل ها و فولدر هایی که در فولدر نصب شده جوملایی خود که میخواهید از آن بسته نصبی بسازید را در آن کپی کنید .
فایل Configuration.php را پاک کنید .
از بسته نصب نشده جوملایی فولدر installation را به فولدر parjoom کپی کنید .
از دیتابیس سایت خود یک بکاپ بگیرید و نام آن را sample_data.sql بزارید ( جهت اینکار شما میتوانید از phpmyadmin استفاده کنید )
فایل sample_data.sql را در فولدر parjoom . در مسیر \ installation \ sql \ mysql جایگزاری کنید .
و در آخر فولدر parsjoom را به صورت زیپ (zip) درآورده .

هم اکنون بسته نصبی شما آماده است .

یک نکته قابل اهمیت که در اینجا وجود داره ، اگر شما میخواهید یوزر هایی که برای سایت خود ساختید برای بسته نصبی خود نباشد باید دیتا بیس سایت خود را ویرایش کنید . برای اینکار فایل دیتا بیس(sample_data.sql ) خود را با باز کنید و جداول jos_user - jos_session را پاک کنید.

منبع : پارس جوم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Sajad DP
05-29-2011, 04:33 PM
اما ارور داد!
Error: the XML response that was returned from the server is invalid.

مهدی.
05-31-2011, 03:32 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این فایل به شما کمک میکنه. خوشحال میشیم اگر بکارتون اومد فارسیش کنید تا با نام شما در سایت جوملا فارسی منتشر شود.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

مهدی.
05-31-2011, 03:45 PM
اشتباه شد توی جواب دادن :دی

میتونید از کامپوننت آکیبا استفاده کنید

این کامپوننت بسته نصبی رو برای شما خودکار ایجاد خواهد کرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Sajad DP
05-31-2011, 04:31 PM
ممنون از جفت پاسخاتون (اون فایل پی دی اف رو همدر حین دانلودیم!)
-=======-
نکته همن جاست که من نمیخوام از اکیبا استفاده کنم (البته الان از همین استفاده میکنم)
میخوام راه اصلی رو یاد بگیرم...
داخل اون دیتابیس نمونه فایل نصب جوملا عباراتی مثل:
INSERT INTO `#__banner` VALUES

هست چه جوری خروجی بگیرم که این عبارات داخل خروجی من هم باشه؟(یا خودم دستی اضافه کنم؟)

مهدی.
05-31-2011, 09:38 PM
خواهش میکنم.

دیتابیسی که در پوشه اینستال هست متفاوت هست و نیازمند دستور ایجاد جداول نیز هست ! بهترین کار استفاده از آکیبا بکاپ هست.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Sajad DP
06-01-2011, 04:32 PM
خب چه جوری این دستور رو اضافه کنم؟ :d

بهترین کار استفاده از آکیبا بکاپ هست.
آخه هم قیافش خیلی ضایس! و هم می خوام چندتا بسته اماده نصب برا سایتهای مذهبی درست کنم اگه یکی تازه کار باشه تو نصب با اکیبا حیرون میشه!

laya
06-08-2011, 11:20 AM
منم برای ساخت بسته به همین خطا برخورد کردم"Error: the XML response that was returned from the server is invalid."
اما با این تفاوت:
یه بار یه بسته نصبی درست کردم که از قالب مدیریت پیش فرض جوملا استفاده میکرد.یوزرشم همون adminبود.از این بسته تونستم استفاده کنم.اما وقتی که یوزر رو تغییر دادم و قالب پیش فرضو گذاشتم روی aplite وقالب khepriرو پاک کردم.دوباره که بسته رو ساختم به این خطا برخورد میکنم!دلیلش چیه؟!چرا اینجوری میشه و باید چیکار کنم؟نیاز به کمک فوری دارم برای حل این مشکل.قالب مدیریت نمیخوام پیش فرض باشه!

Sajad DP
06-08-2011, 04:25 PM
پیشنهاد من این هست که موقع خروجی گرفتن مانند تصویر زیر عمل کنین: (حداقل من تا الان مشکلی نداشتم)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Sajad DP
06-08-2011, 04:48 PM
آموزش به صورت تست شده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش ساخت بسته نصبی - Quick Start
خیلی ها در این فضای وب دوست دارند که بسته های نصبی مانند بسته ی نصب پیش فرض جوملا بسازند.
ولی متاسفانه در میان سایتهای فارسی زبان آموزش دقیقی وجود نداره
بنا بر این تصمیم گرفتیم که برای حل این مشکل آموزشی منتشر کنیم:

موارد مورد نیاز :
یک بسته نصبی جوملا (بسته نصب نشده)
دیتا بیس سایت خود
نرم افزارWinRAR
مراحل انجام کار :
ابتدا یه فولدر جدید بسازید و یه نام دلخواه بهش بدید ( مثلا Pelakweb ) و تمامی فایل ها و فولدر هایی که در فولدر نصب شده جوملایی خود که میخواهید از آن بسته نصبی بسازید را در آن کپی کنید .
فایل Configuration.php را پاک کنید .
از بسته نصب نشده جوملا پوشه installation را به فولدر Pelakweb کپی کنید .
از دیتابیس سایت خود یک بکاپ بگیرید و نام آن را sample_data.sql بزارید ( جهت اینکار شما میتوانید از phpmyadmin استفاده کنید )
توجه:
در مرحله ی خروجی گرفتن (Export ) پیشنهاد ما این هست که مانند تصویر زیر عمل کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)فایل sample_data.sql را در فولدر Pelakweb. در مسیر \ installation \ sql \ mysql جایگذاری کنید .
و در آخر فولدر Pelakweb را به صورت زیپ (zip) درآورید.
هم اکنون بسته نصبی شما آماده است