PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم توانایی ورود به بخش مدیریت

reza.keivanifar
05-30-2011, 02:42 PM
با سلام
من جوملا رو روی لوکال هاست نصب کردم. بعد از طراحی اون رو آوردم روی اینترنت و فایل configuration.php را تغییر دادم تا روی اینترنت کار کند. به صفحه مدیریت دسترسی داشتم و تونستم با یوزر و پسورد وارد بخش مدیریت بشم.
به دلایلی! فایل configuration.php رو دوباره تغییر دادم(مسیر فایل های log و tmp رو تغییر دادم) دیدم که بعد از این تغییرات، بعد از وارد کردن یوزر و پسورد در بخش مدیریت دوباره redirect میشدم به صفحه ورود نام کاربری و رمز عبور(همین صفحه). یعنی یوزر و پسورد منو قبول میکرد اما کنترل پنل کاربری رو نشونم نمی داد و برمیگشت به صفحه ورود دوباره(آخه یه یوزر و پسورد اشتباه دادم دیدم که فهمیده این یوزر وجود نداره و خطای مربوطه رو نشون داد. پس به دیتابیس وصل میشه)

اگه مثلا آدرس سایت باشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و فایلهای جوملا در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ذخیره شده باشند(کنترل پنل پلسک) فایل configuration.php رو چطور باید تغییر بدیم؟(فقط بخش log و tmp رو میخوام)یعنی توی پارامترهای اون دقیقا چی بنویسم؟
var $log_path = ؟
var $tmp_path = ؟

mersad
05-30-2011, 07:12 PM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%AA_%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84_%D8%AC%D9%88% D9%85%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D9%84%D9%88%DA%A9% D8%A7%D9%84

شاد و سلامت در پناه ایزد

reza.keivanifar
05-30-2011, 08:26 PM
در این آموزش بخش log و tmp رو به صورت زیر نوشته
var $log_path = 'home/username/logs'; var $tmp_path = 'home/username/tmp;

k
اما من سایتم باید در پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ذخیره بشه. یعنی دقیقا فایل root من همون پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هست. حالا چی بنویسم(با توجه به گفته های قبلی و فعلی اگه میتونید مسیر دقیق رو تویه همین پست بنویسید)
با تشکر

hamidy
05-31-2011, 04:38 AM
سلام

در کنترل پانل پلسک شما باید دسترسی ها رو ست کنید.

var $log_path = 'C:\\inetpub\\vhosts\\yoursite.com\\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ';

var $tmp_path = 'C:\\inetpub\\vhosts\\yoursite.com\\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>' ;

در پناه حق

reza.keivanifar
05-31-2011, 06:09 AM
مطمئنی؟ c:\\inetpub... یعنی باید آدرس رو از c شروع کنم؟
من قبلا یه چیزایی تو این مایه نوشتم جواب داد:
var $tmp_path = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
الان ولی جواب نمیده
مال شما رو هم انتحان کردم جواب نگرفتم(همون نتیجه قبلی

hamidy
05-31-2011, 07:48 AM
از هاستینگتون آدرس تریس هاستتون رو بگیرید

و آدرس رو که گفتم اصلاح کنید

ممکنه به این شکل باشه

c:\inetpub\vhosts\yoursite\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی