ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز نشدن admin

abdollahpor
06-01-2011, 01:21 PM
سلام خوبید ببخشید دوستان سایتم باز نمیشه باید چیکار کنم ...وقتی وارد ادمین میشم و نام کاربری و رمزو وارد میکنم ارور میده و یا کلا صفحه صفید باقی میمونه....البته یه کاری هم کردم قبلا کامپوننت
encrypt_configuration

رو نصبش کردم فکر میکنم مال همونه وقتی پسوردو میزنم و اینتر و میزنم یه نوشته فارسی کنار پسوردم میاد نوشته رمز گذاری.....خواهشن بگید چیکار کنم دارم دیوونه میشم....<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

abdulhalim
06-01-2011, 03:48 PM
از هاست اف تي پي بريد كامپوننت رو دستي پاكش كنيد ، اگر هم نياز شد جدولهاش رو از phpmyadmin حذف كنيد

abdollahpor
06-02-2011, 08:44 AM
مرسی....پاکش کردم هم توی کامپوننت ادمین بود و هم توی کامپوننت سایت....ولی بازم وارد نمیشه....اونو که گفتید جدولهاس رو از phpmyadmin حذف كنيد رو بلد نیستم...میشه یه راهنمایی بکنید مرسی..ممنون..اگه مشیه برا امتحانش به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برید . یه یوزر و پسورد الکی بزنید به جای اینکه بگه اشتباهه ارور میاره...ممنون میشم...خواهشن یه کاری بکنید..مرسی..

abdollahpor
06-02-2011, 08:48 AM
آقا خواهشن یه کاری بکنید الان دیگه اصلا سایتمم باز نمیشه...قبلا صفحه اصلیش باز میشد..الان باز نمیشه...چیکار کنم.....خواهش

abdollahpor
06-02-2011, 04:02 PM
ببخشید مشکل باز نشدن صفحه اصلیشو حل کردم و لی هنوز ادمینم باز نمیشه خواهشن یه کمکی برسونید

joomlakar.com
06-03-2011, 07:50 AM
سلام دوست عزیز
کامپوننتی رو که نصب کرده بودید را لطفا غیر فعال کنید و مجدد امتحان کنید.

hamidy
06-03-2011, 09:52 AM
سلام

صفحه اصلی سایت و مدیریت جوملا هر دو بدون مشکل بارگذاری میشه

اگه مشکلتون ورود به مدیریت جوملاست

آموزش تغییر پسورد admin از طریق دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)

در پناه حق

abdollahpor
06-12-2011, 12:53 PM
سلام ببخشید بار گذاری که هر دو صفحه میشه مشکل من اینه که وقتی پسورد و یوزرمو میزنم ارور http 500میده رمزمو هم میدونم درسته حالا گیریم که اشتباهم باشه باید با رنگ قرمز بالاش ارور بده برا یوزرنیم و پسورد اشتباه این الان هر رمز و پسوردی رو هم که بدی فایده نداره بازم همون ارور http 500رو میده اگه میشه یه امتحان بکنید هر کاری هم که دوستان گفتن انجام دادم ولی نشده...خواهشن یه کاری بکنید.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>من بازم منتظر نظرات گل شما هستم نا امیدم نکنید خواهشن

parsoon724
06-12-2011, 01:14 PM
سلام
در حال حاضر يك راه حل ساده هست اونم اينكه به مدير هاستتون بگين بك آپ برگردونه

abdollahpor
06-15-2011, 05:31 PM
يعني يه جور System Restore درسته ولي خب هاست من رايگانه خدمات زيادي رو بهم نميده...راه ديگه اي نيست.

abdollahpor
06-19-2011, 06:17 AM
سلام مرسي درست شد حل شد از همتون ممنون....مشكل توي آدرس pluse\system بود كلا عوضش كردم درست شد مرسي از همتون