توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه مطالب سایتم رو مثل این سایتم کنم ؟
AMIRA4
06-02-2011, 04:34 PM
سلام
به مطالب این سایت نگاه کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یه جورایی مثل این است که مطالب تو جدول هستند
چطوری مطالب سایت خودم هم با این روش پست کنم ؟
باتشکر
AMIRA4
06-02-2011, 05:13 PM
یکی کمک کنه دیگه
مهدی.
06-02-2011, 05:24 PM
سلام
لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید و از ارسال اسپم خودداری نمایید !!! در غیر اینصورت برخورد جدی با شما خواهد شد.
منظورتون رو دقیقتر بیان کنید ! اگر نوع نمایشی رو منظورتون هست باید قالبتون رو به این شکل طراحی کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
AMIRA4
06-02-2011, 05:32 PM
سلام
لطفاً قوانین انجمن را مطالعه فرمایید و از ارسال اسپم خودداری نمایید !!! در غیر اینصورت برخورد جدی با شما خواهد شد.
منظورتون رو دقیقتر بیان کنید ! اگر نوع نمایشی رو منظورتون هست باید قالبتون رو به این شکل طراحی کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
چشم
ببخشید نمیشه کاری کرد که هروقت یک مطلب ارسال کنم به طور مرتب مثلا سه جمله در یک کادر قرار بگیره و بقیش بره ادامه ی مطلب و اون سه جمله تو یک کادر بیافته
سلام
از این پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده نمایید
موفق باشید
AMIRA4
06-03-2011, 11:30 AM
سلام
از این پلاگین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده نمایید
موفق باشید
سلام
ممنون
ولی این یه چیز دیگست !!! من مثل اون رو میخوام
آخه این حاشیه نداره
باتشکر
tabatabaey
06-03-2011, 01:15 PM
سلام
میتونید از ماژول globalnews استفاده کنید. امکانات خیلی زیادی داره من جمله چیزی که شما نیاز دارید.
موفق باشید
AMIRA4
06-03-2011, 01:51 PM
سلام
میتونید از ماژول globalnews استفاده کنید. امکانات خیلی زیادی داره من جمله چیزی که شما نیاز دارید.
موفق باشید
سلام
ببخشید میشه لینک بدهید ؟
hamidm70
06-03-2011, 04:37 PM
site joomla.org ye sar bezan vali globalnews tosh nadare vali mitoni mesle in peyda koni
مهدی.
06-03-2011, 07:56 PM
سلام
site joomla.org ye sar bezan vali globalnews tosh nadare vali mitoni mesle in peyda koni
ممنونیم که به ما کمک میکنید و پاسخ سوالات کاربران را میدهید. اما لطفاً قوانین را مطالعه نمایید و از نوشتن به پینگلیس جداً خودداری نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
torghoundy
06-03-2011, 08:10 PM
دوست عزیز لطفاً به قوانین انجمن توجه کنید و فقط به صورت فارسی بنویسید.
لینک ماژول:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
AMIRA4
06-04-2011, 12:17 PM
بچه ها بحث تاپیک رو عوض نکنید !!!
یکی جواب من را بدهد
hamidy
06-04-2011, 05:56 PM
سلام
لینک ماژول:
بچه ها بحث تاپیک رو عوض نکنید !!!
یکی جواب من را بدهد
دوست عزیز، دوستان شما رو راهنمایی کردن اگر هنوز به نتیجه نرسیدید روش بهتری برای بیان این مطلب هست
خب همونطور که مهدی جان گفتند به دنبال گزینه های قالب هم باشید.
در پناه حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.