توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپونت دانلود قالب برای مامبو ساخته شده است؟
mmaammbboo
12-13-2006, 07:39 PM
سلام
آیا مامبو کامپونتی برای دانلود قالب دارد(مثل بخش دانلود فایل مامبولرن البته برای دانلود قالب)
باتشکر فراوان
Siamak
12-13-2006, 07:56 PM
سلام
ورود شما رو به انجمن تخصصي مامبولرن خوش آمد ميگم
لطفا قوانين انجمن رو مطالعه كنيد و به اونها عمل كنيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا قبل از طرح سوال جديد در انجمن جستجو كنيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا بخش آموزش سايت و مطالب سودمند آموزشي كه باعث فهم درست شما از مامبو ميشه مطالعه كنيد: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
متشكرم
خير! شما ميتونيد چند كار انجام بديد !
1- از يك عكس براي نشان دادن قالب و كامپوننت دانلود براي فايل استفاده كنيد !
2- از ماژول انتخاب قالب توسط كاربر براي نشان دادن آنلاين قالب و كامپوننت دانلود براي دانلود فايل استفاده كنيد !
3- يه كامپوننت اختصاصي براي اين كار به مامبولرن سفارش بديد.
mmaammbboo
12-14-2006, 07:24 PM
سلام
دوست عزیز سیامک جان
1-باید به حضورتان برسانم که من بیش تر از 9 ماهه که توی انجمن وسایت مامبولرن عضو هستم.
2-با تمامی قوانین انجمن هم آشنا هستم.
3-اکنونم که با این اکانت وارد شدم بخاطر بروز برخی مشکلات در اکانت قبلیم بود.(اخطار میداد)
ممنم از راهنماییت.
باتشکر فراوان
sorry4uboth
12-14-2006, 07:27 PM
در اینگونه موارد با مدیر سایت بصورت خصوصی مطرح کنید لطفا.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.