PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر نوع لینک ها

morteza369
06-05-2011, 06:23 PM
با سلام به کلیه کاربران انجمن
بنده حدود 1 سال پیش سایتم رو با جوملا 1.5 راه اندازی کردم.همان موقع نیاز بود که نوع لینک های سایت تغییر پیدا کنه و ساده تر بشه.
فکر کنم از کامپوننت weblinks استفاده کرده بودم،چون دقیقا یادم نیست.نوع لینک ها به صورت زیر شد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>حال خواستم بپرسم که چطوری میتونم majooe و عدد شماره پست که همون عدد قبل از post میباشد رو حذف کنم؟

ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

sahama
06-05-2011, 06:58 PM
این عدد به طور پیشفرض وجود داره تا اگر دو تا مطلب با یه اسم گذاشتی قابل تشخیص باشه
ولی اگر دوست نداشی باید برای اونها منو و زیر منو درست کنی و از نمایش یه مطلب خاص استفاده کنی

morteza369
06-06-2011, 07:07 AM
این عدد به طور پیشفرض وجود داره تا اگر دو تا مطلب با یه اسم گذاشتی قابل تشخیص باشه
ولی اگر دوست نداشی باید برای اونها منو و زیر منو درست کنی و از نمایش یه مطلب خاص استفاده کنی

مطلب تکراری هم اگر فرض کنیم نداشته باشیم،یعنی راهی نداره حذفش کرد؟
چون سایت یه بخشش خبریه که مشکلی نیست اون عدد باشه ولی چون بخش دیگرش معرفی مکانها و شخصیت و... هاست خیلی بده که اون عدد باشه(البته تعدادشون چون بالاست،امکان ساخت منو و زیر منو وجود ندارد)
این مربوط به کامپوننت میشه یا هسته جوملا؟
آیا کامپوننت دیگری شبیه Weblinks وجود دارد که بتوان انعطاف بهتری به سایت داد؟
آیا جوملا 1.6 هم همینطوریه؟

morteza369
06-07-2011, 12:39 PM
عذر میخوام.
یعنی کسی نیست پاسخ ما بده؟

torghoundy
06-07-2011, 06:07 PM
سلام
از کامپوننت هایی همچون acesef یا sh404sef یا joomsef می تونید برای این منظور استفاده کنید.