PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر فونت جوملا

sareh4
06-08-2011, 11:39 AM
سلام یک سوال داشتم من می خواستم فونت جوملا را عوض کنم فونت قسمتهای مختلف منو ها را مثلا صفحه اصلی فونتش را بکنم bnazanin ایا این امکان هست و رنگ نوشته ای منوی اصلی را عوض بکنم صفحهای اصلی مثلا سیاه هست بکنم سفید

delfanatash
06-08-2011, 01:02 PM
درود
بله امکان تغییر تمامی امکانات مد نظر شما وجود دارد اما این منوط به این می باشد که شما با CSS و Html آشنایی داشته باشید
البته تغییر فونت باید به صورتی باشد که گیرنده و بیننده هم فونت موجود را داشته باشد در غیر اینصورت ؟!....
پایدار و سربلند باشید

sareh4
06-08-2011, 05:00 PM
مرسی ممنون می شوم یک مثال بزنید و نحوه تغییر رنگ نوشته های برای منوهای اصلی و غیره

firoozmandan
06-09-2011, 06:16 AM
سلام

آموزش زیر در این رابطه به شما کمک خواهد کرد :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

sareh4
06-09-2011, 06:57 AM
p
{
font-family:"Times New Roman",Georgia,Serif;
}
سلام
این کدی که در این مثال گفته را کجای قالب اضافه کنم می شه یک کم بیشتر توضیح بدین مرسی

firoozmandan
06-09-2011, 07:07 AM
دوست عزیز شما باید اطلاعات مقدماتی در رابطه با html - css داشته باشید تا بتوانید قالب خود را ویرایش کنید.

معمولا برای تغییر فونت باید فایل css قالب شما ویرایش شود. پیشنهاد میکنم ابتدا آموزش های html و css را دنبال کنید

یا علی

sareh4
06-09-2011, 07:10 AM
مرسی اینجا فایل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قالب من هم ممنون می شوم بگین کدام خط هاش را تغیر بدم با تشکر

sareh4
06-09-2011, 02:21 PM
بهترین فونت فارس یکه می شود انتخاب کرد چی هست arial هست یا چیز دیگه معمولا شما چی را انتخاب می کنید

hamidy
06-09-2011, 02:33 PM
سلام

معمولا Tahoma گزینه مناسبتری هست.

در پناه حق

joomlakar.com
06-09-2011, 03:29 PM
سلام دوست عزیز.
همانطور که دوستان گفتن باید آشنایی لازم با CSS و HTML را داشته باشید.
فایل مربوطه برای تغییر فونت در فولدر Template و فولدر نام قالب شما و فولدر CSS میباشد.

اونجا میتوانید کلاس مربوطه را پیدا کنید و تغییر دهید. برای پیدا کردن کلاس CSS هم میتوانید از FRONT PAGE و یا دیریم ویور استفاده کنید. سایتتون رو View Source کنید و کل کدها را در این نرم افزارها بریزید و بدین ترتیب کلاس مربوطه رو پیدا کنید.

توجه: لازم به ذکر است از فونتهای مناسب انتخاب کنید که در کلیه کامپیوترها موجود باشد بهتر انها TAHOMA یا Arial میباشد.