توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با نقشه سايت
nashenakhte
06-08-2011, 01:42 PM
سلام دوستان
من كامپوننت نقشه سايت رو نصب كردم
فايل html خوب كار مي كنه اما فايل xml ارور مي ده و نمي تونم به گوگل معرفيش كنم
ارور زير رو مي ده
XML Parsing Error: not well-formed
Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
Line Number 17, Column 40:<loc><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ÙÙ�دÙ�-اÙ�Ù�ترÙ�ت-Ù�Ù�راÙ�/اÛ�Ù�ترÙ�ت-Ù�Ù�راÙ�-شاتÙ�-Ù�Ø´Ú©Û�</loc>
---------------------------------------^
لطفا راهنماييم كنيد
با تشكر
An invalid character was found in text content. Error processing resource '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<loc><b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;
firoozmandan
06-09-2011, 07:29 AM
سلام
به نظر میاد از کامپوننت AceSEF استفاده میکنید. ابتدا کامپوننت را غیر فعال کنید و لینک XML سایت مپ را چک کنید ببینید باز مشکلی هست ؟ در صورتی که مشکلی نبود مجددا کامپوننت را فعال کنید و از قسمت تنظیمات این کامپوننت ست کنید که AceSEF تغییری خروجی لینک های XMAP ندهد
یا علی
nashenakhte
06-09-2011, 02:45 PM
اين كار رو كردم . باز هم مشكل داشت . بايد چي كار كنم ؟
joomlakar.com
06-09-2011, 03:23 PM
سلام از کامپوننت com_xmap استفاده کنید. بعد از نصب از قسمت ادمین تنظیمات را انتخاب کنید. و یک لینک برای XML به شما خواهد داد.
شاد و تندرست باشید.
nashenakhte
06-09-2011, 03:29 PM
دوست عزيز همين كار رو انجام دادم كه به اين مشكل خوردم !!!
nashenakhte
06-13-2011, 11:41 AM
دوستان كسي نمي تونه منو كمك كنه ؟
alijoon_60
06-14-2011, 08:56 PM
با عرض سلام
دوستان من یه سوال دارم ،من از Acesef استفاده می کنم و قسمت sitemap اوون پولی هستش و طبیعتاً کار نمی کنه، من از سایت هایی که آنلاین xml سایت مپ رو درست می کنم استفاده کردم و 1059 تا لینک برای من توو فایل xml آوردش بعدش اوونو به گوگل توو Webmaster معرفی کردم و تعداد لینک ها رو آورد ولی index رو صفر می زنه ، البته من امروز این کارو کردم.
1. باید از کجا بفهمم که xml من با گوگل مشکل نداره ؟
2. چون سایت من خبری هستش از این به بعد چیکار باید بکنم برای صفحات جدیدم ؟
3. من طریقه کارکرد Xmap رو نمی دونم یه بار روی لوکال هاست نصبش کردم همه لینک هامو از کار انداخت، الانم می ترسم روی سایتم که داره فعالیت می کنه نصب کنم، چه کنم ؟؟
آدرس سایت من :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر
sahama
06-14-2011, 09:55 PM
با عرض سلام
دوستان من یه سوال دارم ،من از Acesef استفاده می کنم و قسمت sitemap اوون پولی هستش و طبیعتاً کار نمی کنه، من از سایت هایی که آنلاین xml سایت مپ رو درست می کنم استفاده کردم و 1059 تا لینک برای من توو فایل xml آوردش بعدش اوونو به گوگل توو Webmaster معرفی کردم و تعداد لینک ها رو آورد ولی index رو صفر می زنه ، البته من امروز این کارو کردم.
1. باید از کجا بفهمم که xml من با گوگل مشکل نداره ؟
2. چون سایت من خبری هستش از این به بعد چیکار باید بکنم برای صفحات جدیدم ؟
3. من طریقه کارکرد Xmap رو نمی دونم یه بار روی لوکال هاست نصبش کردم همه لینک هامو از کار انداخت، الانم می ترسم روی سایتم که داره فعالیت می کنه نصب کنم، چه کنم ؟؟
آدرس سایت من :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر
دوست عزیز قوانین رو مطالعه بفرمایید
ارسال پست های مشابه در مکان های متفاوت خلاف قوانین این انجمن است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.