PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاص دادن صفحات 404 به صفحه ای دیگر از سایت.

mahdi manian
06-09-2011, 01:27 PM
با سلام خدمت دوستان..

من می خواهم اگر کسانی که با آدرسی اشتباه وارد سایت می شوند، مثلا example.com/sdsadsad به آدرسی دیگر برود و بنویسد که "متاسفیم چیزی یافت نشد.لطفا مطلب مورد نظر خود را جستجو کنید. "

البته می خواهم که در خود سایت این را بنویسد.اگر افزونه ای وجود دارد لطفا معرفی کنید.(برای جوملا 1.6)

Sajad DP
06-09-2011, 01:52 PM
AceSEF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) علاوه بر چیزی که شما نیاز دارین امکانات دیگه هم مثل سئو داره...

hamidy
06-09-2011, 02:45 PM
سلام

در جوملا 1.6 می تونید از کامپوننت ارجاع یا redirect خود جوملا استفاده کنید.

راهنمای ارجاع لینک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه حق

mahdi.manian
06-13-2011, 05:39 AM
AceSEF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) علاوه بر چیزی که شما نیاز دارین امکانات دیگه هم مثل سئو داره...

کار های اصلی این افزونه چیست؟

Sajad DP
06-13-2011, 10:55 AM
امکانات زیادی مثل :
سئو
فارسی کردن ادرس ها
ساخت برچسب برای مطالب
ساخت خلاصه مطلب
و...
پیشنهاد میکنم حتما یک بار ازش استفاده کنید

kasraansary
06-13-2011, 12:08 PM
سلام دوست عزیز.

میشه یک مقدار درباره این کامپوننت و نحوه تنظیماتش بیشتر توضیح بدید؟ ممنون میشم چون من اونو نصب کردم ولی بلد نیستم چطور بهترین تنظیمات را برایش داشته باشم.

mahdi.manian
06-13-2011, 07:41 PM
امکانات زیادی مثل :
سئو
فارسی کردن ادرس ها
ساخت برچسب برای مطالب
ساخت خلاصه مطلب
و...
پیشنهاد میکنم حتما یک بار ازش استفاده کنید

منظورتون از برچسب ، همان تگ است؟
فارسی شده این کامپوننت وجود دارد؟

mahdi.manian
06-17-2011, 08:36 AM

من این کامپوننت را نصب کردم.در بخش تنظیمات صفحات 404 را home page کردم ولی هنوز این صفحات به صفحه ی اصلی سایت نمی رود.مشکل از چیست؟

mahdi.manian
06-17-2011, 09:02 AM
من این کامپوننت را نصب کردم.در بخش تنظیمات صفحات 404 را home page کردم ولی هنوز این صفحات به صفحه ی اصلی سایت نمی رود.مشکل از چیست؟

این مشکل حل شد.

الان اگر لینکی نادرست باشد ، یه صفحه اصلی سایت می رود.ولی من می خواهم هم به صفحه اصلی برود و هم در صفحه اصلی بنویسد که آدرس مود نظر وجود ندارد.لطفا در سایت جستجو کنید.

برای این کار باید چه کنم؟

mersad
06-17-2011, 10:31 AM
دروود

از کامپوننت ارجاع وب لینک ها میتونید استفاده کنید که در جوملا هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

Sajad DP
06-18-2011, 11:51 AM
علاوه بر ارجاع توجه کنین که قسمت تنظیم صفحه 404 رو باید به صورت قسمتی که در تصویر زیر مشخص کردم بذارین:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سپس زیرش هرمتنی که خواستین رو بنویسین مثلا من متن داخل عکس رو گذاشتم...

kasraansary
06-20-2011, 12:00 AM
دوستان آیا سایتی برای آموزش این کامپوننت وجود دارد؟

firoozmandan
06-20-2011, 06:57 AM
سلام

در لینک زیر تمام موارد ذکر شده :

یا علی

mahdi.manian
06-21-2011, 07:17 AM
من مشکلاتی با کامپوننت ACEsef دارم.مثلا این که آدرس ا را عوض می کند و باعث می شود تا آدرس مطالب اشتباه باشد.

لطفا یک آموزش بنویسید تا با کامپوننت ارجاع لینک های اشتباه را منتقل کنم.

hamidy
06-21-2011, 08:28 AM
سلام

اگر از مدیریت ارجاع لینک خود جوملا 1.6 استفاده می کنید. آموزش اون در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) قرار گرفت.

آموزش ارجاع لینک در جوملا 1.6 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%B1%DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D8%B9_-_%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7_%D8 %AF%D8%B1%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.6)

اگر هم ACEsef مد نظرتون هست که جناب فیروزمندان اشاره کردن

در پناه حق

mahdi.manian
06-21-2011, 09:13 AM
من می خواهم تمام آدرس هایی که اشتباه هستند به صفحه اصلی سایت ارجاع شوند.این در آموزشی که گفتید نبود.

چگونه باید این کار را کنم؟

hamidy
06-21-2011, 01:08 PM
سلام

شما لیست تمام صفحاتی که اشتباه هست رو انتخاب کنید و در قسمت به روز شدن لینک های انتخاب شده به آدرس وب جدید در پایین صفحه طبق آموزش آدرس صفحه اصلی سایت رو بدید و روی عبارت لینک های به روز شده کلیک کنید. مشکل حل می شه

در پناه حق

mahdi.manian
06-21-2011, 02:27 PM
این جور که شما می گید باید اول صفحات اضافه شوند و بعد دزجاع شوند.اینطور من باید اول هزاران صفحه اضافه کنم و بعد ارجاع دهم.این طو که نمی شود.

من می خواهم هر صفحه ای که در سایت وجود ندارد ارجاع شوند.

لطفا یک کامپوننت مخصوص اینکار(ارجاع صفحات 404) معرفی کنید.

sahama
06-21-2011, 07:00 PM
صفحه ای که می خواهید موقع ایجاد خطا نمایش داده بشه رو با خود جوملا بسازید و بعد در یک منوی مخفی نمایش مطالب خاص به اون صفحه مربوط کنید
جحالا آدرس این صفحه رو توی ذهنتون داشته باشید تا مرحله بعد
در پوشه مربوط به قالبتون به دنبال فایلی به نام error.php بگردید و اونو برای ویرایش باز کنید
کدمربوط به خطا ببه این شکل بدست میاد
$this->error->getCode()
حالا با ی دستور if در صورتی که کد برابر 404 بود با دستور head به منویی که ساخته اید ریدایرکت کنید

mahdi.manian
06-22-2011, 11:56 AM
کدمربوط به خطا ببه این شکل بدست میاد
$this->error->getCode()
حالا با ی دستور if در صورتی که کد برابر 404 بود با دستور head به منویی که ساخته اید ریدایرکت کنید

نفهمیدم میشه بیشتر توضیح دهید؟

در ضمن من php کم بلدم.چگونه باید ریدایرکت کنم؟

sahama
06-22-2011, 12:51 PM
سلام
با توجه به سابقه شما فکرنمی کنم در ساختن صفحه مربوط به خطا با مشکل برخورده باشید پس احتمالا مشکل شما در طریقه استفاده از کد خطا و ریدایرکت است
خوب درفایلی که گفتم این کد رو در جای مناسبی اضافه کنید

<?php
if($this->error->getCode()==404)
{
header( 'Location: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>' ) ;
}
?>

mahdi.manian
06-22-2011, 04:47 PM
آدرس مطلب من این است: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این آدرس را به جای آن آدرس که در کد بود گذاشتم.

ولی این پیغام خطا را داد.
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/matlabha/public_html/index.php on line 89

مجبور شدم که کد را بردارم تا سایت درست شود.

مشکل از چیست؟

sahama
06-22-2011, 06:05 PM
توی نوشتنش احتمالا یدونه< زیاد گذاشتی چون نباید خطا بده اما وقتی امتحان کردم دیدم دستور header جواب نداد ولی من خودم از این کد استفاده کرده ام و جواب گرفته ام

<?php if($this->error->getCode()==404)
{
?>
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"REFRESH" content="0; url=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">
<?php
}
?>

mahdi.manian
06-23-2011, 09:11 AM
این کد هم خطای زیر را داد:

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/matlabha/public_html/index.php on line 90

لطفا یکی دیگر معرفی کنید.

sahama
06-23-2011, 09:34 AM
شما دستور رو درست وارد نمی کنی چون من خودم از این دستور استفاده کردم و جواب گرفتم
فایل error.php مربوط به قالب که استفاده می کنی رو اینجا بذار و بگو کجا این کد ها رو گذاشتی

mahdi.manian
06-23-2011, 05:36 PM
من قبلا این کد را در فایل index.php قرار می دادم.برای همین خطا می داد.

حالا کد دوم را در فایل error.php قرار دادم که مشکلم حل شد.

با تشکر.