توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به مدیریت جوملا لطفا راهنمایی کنید
arin_platinum
06-10-2011, 04:23 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان اساتید جوملا
بند به یک مشکل عجیب برخورد کردم که تا حالا همچین مشکلی نداشتم با جوملا :confused:
من تمام فایل ها رو به سرور آپلود کرد و جوملا رو نصب کردم بصورت کامل مثله همیشه ولی...!
ولی وقتی می خوام وارد قسمت مدیریت بشم خطایی 500 رو نشون میده کلمه عبورم درسته !
دوباره نصب کردم بازم همین مشکل پیش آمد لطفا بنده رو راهنمای کنید که چه کنم با مشکل ؟؟؟
امیدوارم که مجبور نشم دوباره نصب اش کنم چون به اینترنت پر سرعت دست رسی ندارم
باتشکر از شما پیشاپیش سپاس و ممنون از شما
mersad
06-10-2011, 05:13 PM
دروود
توضیح بیشتری بدید :
از لوکال انتقال دادید ؟ یانصب کردید ؟
از جوملا چه تیمی استفاده کردید ؟
اگر ممکن هست ادرس سایت رو قرار بدید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
arin_platinum
06-10-2011, 05:25 PM
سلام دوست عزیز نه از لوکال منتقل نکردم اول فایل ها رو سرور آپلود کردم و بعد نصب کردم 2 بار هم نصب کردم
من از همین فایل ها برای یک سایت دیگه هم استفاده کردم ولی مشکلی نداشت
خدمت شما دوست گلم عرض می کنم که از تیم mambolearn (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کردم
با سپاس از شما
sahama
06-10-2011, 06:12 PM
می تونید لینک سایت رو بذارید؟
arin_platinum
06-10-2011, 06:17 PM
بله <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sahama
06-10-2011, 07:11 PM
اول اینکه توصیه می کنم برای راه اندازی سایت جدید از جوملا 1.6.3 فارسی استفاده بفرمایید
دوم اینکه بعد از نصب دقیقا چه کار هایی رو انجام داده اید؟ چه تنظیماتی ، نصب چه افزونه هایی .....
arin_platinum
06-10-2011, 07:17 PM
مرسی دوست عزیز ولی قالبی که دارام استفاده می کنم 1.5.22 ساپورت می کنه .!
من کلا ء هیچی نصب نکردم چون وقتی جوملا رو نصب کردم نتونستم به مدیریت وارد بشم که کاری انجام بدم
هیچ کاری نکردم
mahdi.manian
06-11-2011, 12:45 PM
فایل هاتون را پاک کنید و جوملا 1.6.3 را نصب کنید.
hamidy
06-11-2011, 01:58 PM
فایل هاتون را پاک کنید و جوملا 1.6.3 را نصب کنید.
لطفا در پاسخ دادن عجله نکنید و سعی کنید پاسخ تون منطقی باشه.
به گفته ایشون توجه کنید!
مرسی دوست عزیز ولی قالبی که دارام استفاده می کنم 1.5.22 ساپورت می کنه .!
در پناه حق
parsoon724
06-12-2011, 07:09 AM
با سلام
دلايل زيادي ميتونه داشته باشه، شايد پوشه مديريت شما 777 هست؟
يا ممكنه پوشه مديريت شما از لحاظ دسترسي مشكلي پيدا كرده باشه
بايد اطلاعات بيشتري داشته باشم تا جواب دقيق بدم
براي من پيغام خصوصي بفرستيد
arin_platinum
06-15-2011, 05:03 PM
سلام مرسی بله 777 هم بود همه فایل هاش من اولین باری نیست که با جوملا کار می کنم ولی نمی دونم چرا ایجوری شده بود ..!
به هر حال من برای سومین بار جوملا نصب کردم و خوشبختانه حل شد همون ورژن 1.5.22 حالا داستان چی بود خدا داند
بازم از همگی شما تشکر می کنم که لطف کردید و این پست مارو خوندید و راهنمایی کردید
امید وارم که همگی شما همیشه موفق باشید
firoozmandan
06-15-2011, 08:55 PM
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
متاسفانه علارغم تذکر هایی که به شما داده شد، همچنان ...
در صورت مشاهده مجدد حساب کاربری شما در این انجمن بسته خواهد شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.