PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازه زمانی برای عضویت

mhd1386
06-10-2011, 09:11 PM
سلام
من دنبال افزونه ای هستم که به مدیر امکان این را بده که هنگام ایجاد یک حساب کاربری ،مدت عضویت را هم برای عضو جدید در نظر بگیره
*** ایجاد حساب کاربری در سایت مورد نظر من فقط توسط مدیر انجام میشه
ضمن اینکه اگر افزونه مطمئن و پایداری برای سطح دسترسی پیشرفته کاربران سراغ دارید ، آنرا هم معرفی کنید.
میخواستم از نسخه 1.6 استفاده کنم ولی دیدم این امکان را هم نداره ضمن اینکه با این اخبار جدید ( انتشار نسخه های 1.7 و 1.8 و بعد 2 ) فکر نکنم برای سال 2011 نیازی به مهاجرت از 1.5 باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

firoozmandan
06-12-2011, 11:21 AM
سلام

در رابطه با اخبار :
متاسفانه برخی از سایتها به علت کم کاری در انتشار جوملا 1.6 اخباری منتشر میکنند که دور از واقعیت است. در صورتی که جوملا 1.7 را مشاهده کنید میبینید که در ادامه جوملا 1.6 است تا جایی که 99% کامپوننت های جوملا 1.6 روی جوملا 1.7 کار میکنند.

در رابطه با کامپوننت :
دو مورد زیر را بررسی کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

mhd1386
06-13-2011, 12:18 PM
rsmembership را دارم فقط زبانش فارسی نیست ، البته میتونم فارسی کنم ولی زمانگیر هست ، اگر فارسی سازشو معرفی کنید ممنون میشم
ضمنا چطور میشه تاریخ را به تاریخ شمسی تبدیل کرد ، اگر کد یا اسکریپتی داره آنرا معرفی کنید . ممنون