توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل دیتابیس
110ermya
06-11-2011, 07:27 AM
من با erasy php دیتابیس رو ساختم
ولی موقع نصب گیر میده به دیتابیس
چکنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[url=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>])
این ارور رو میده
خطایی رخ داده است:
به پایگاه داده نمی توان متصل شد. عدد برگشتی: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
knight-rak
06-11-2011, 03:29 PM
سلام
این عکسی که پیوست کردی منو کشته خیلی سایزش بزگ بود چیزی رو نتونستم بینم
پیشنهاد شخصی چون منم با esay php شروع کردم اینو میگم اصلا برای لوکال برنامه خوبی نیست زیاد اذیت میکنه بخصوص روی دیتابیس
دلیل این مشکل ست نبودن پسورد کاربر root هستش
شما باید اولی برید و تمام پریمیشن ها رو برای دیتابیس مورد نظر برای root فعال کنید و بعد در آخر به مدیریت کاربر برید و برای root بدون پسورد رو انتخاب کنید و سیو کنیدش
این مشکل ارتباط با دیتابیس حل میشه فقط یه مشکل بزرگ پیدا میکنید دیگه نمیتونید وارد صفحه ی phpmyadmin بشید و به ساخت دیتابیس دسترسی ندارید مگر اینکه یه دیتابیس خالی رو بصورت دستی توی پوشه برنامه کپی و رینیم کنید
بهتره با wamp کار کنید هم راحت تره و هم بهتر این مشکل رو هم نداره
موفق باشید ....
110ermya
06-11-2011, 06:48 PM
بهتره با wamp کار کنید هم راحت تره و هم بهتر این مشکل رو هم نداره
میشه آموزش کار با اون رو نشون بدین جون من سی دی آموزشش روهم گرفتم با esaeyphp کار میکنه
یا آدرس سایت آموزش رو بدین.
1سئوال . حتما من باید دامین و هاست رو الان بخرم؟
110ermya
06-11-2011, 07:26 PM
کمی ور رفتم ارورش عوض شد اینو میشه بگید چکارکنم؟
برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'ermya.jos_extensions' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (700, 'Joomla! CMS', 'file', 'joomla', '', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 0, 0)
mersad
06-11-2011, 09:34 PM
دروود
از چه سیستم عاملی و چه ورژنی از شبیه ساز استفاده میکنید ؟
پیشنهاد ما همیشه wamp بوده که اموزش اون در ویکی جوملا فارسی هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
110ermya
06-13-2011, 05:05 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
می خوام ومپ نصب کنم این ارور رو میده
چکنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این ارور رو میـــــــــــــــــــــده
چکنم؟
firoozmandan
06-15-2011, 01:36 PM
از کدام نسخه ومپ استفاده میکنید ؟
ویندوز شما چند بیتی است ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.