PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی با فرم ساز artform

p30p30
06-12-2011, 01:57 AM
سلام . امروز زمانی که داشتم با فرم ساز artform کار میکردم ، هنگام ذخیره کردن تنظیمات یک دفعه با این پیغام در محیط مدیریت و در محیط کاربری مواجه شدم
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/arman5co/public_html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php on line 3

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/arman5co/public_html/administrator/components/com_artforms/config.artforms.php on line 3

آدرس :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

متاسفانه هیچ بک آپی نگرفته ام . به نظرشما مشکل از چیست ؟
این فرم ساز مدتها بدون مشکل کار میکرد و من فقط عنوان یک فرم را فارسی نوشتم . این کار را بارها برای جوملاهای دیگر انجام داده بودم . شاید هم از این نباشد
ضمن اینکه گزینه نمایش کپی رایت در محیط کاربری را خیر زدم . شاید هم از این باشد .

ممنون اگر سریعتر راهنمایی بفرمایید

firoozmandan
06-12-2011, 06:42 AM
سلام

مشکل از کامپوننت است و هنوز پچی از طرف گسترش دهنده برای رفع آن منتشر نشده
در زیر میتونید روند حل این مشکل را ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

--------------
این راه حل را چک کنید
فایل \administrator\components\com_artforms\config.artf orms.phpرا باز کنید و دو سطر زیر را پیدا کنید :

$afcfg_att_path = '\images\artforms\attachedfiles\';
$afcfg_bkup_path = '\components\com_artforms\backups\';

و به صورت زیر تغییر دهید :

$afcfg_att_path = '/images/artforms/attachedfiles/';
$afcfg_bkup_path = '/components/com_artforms/backups/';

یا علی

p30p30
06-12-2011, 10:28 AM
سلام .
از اینکه افتخار دادید و پاسخ دادید ممنون .
مشکل حل شد .
تشکر فراوان