PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ;text-align=right

michealwiper
06-13-2011, 08:19 AM
سلام

من این دستور رو به تگ body بقیه نگهای css قالبم اضافه کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد

طبق آموزش های کتاب آموزش جوملای فارسی که دراین سایت منتشر شده و ناشرشم آقای نوید

زراعتی هستن .گفته شده که عناصر والمنتهاهمگی بهم میریزن ویا به چپ شیفت داده میشوند ولی

عملن برای من همچین کاری نشد . البته من از ;Direction: RTL هماستفاده کردم در تگ body

که نمیدونم آیا ربطی داره یا نه؟

لطفن راهنماییم کنید بروبچ:g::rose:

abdulhalim
06-13-2011, 09:28 AM
خب اين برچسب براي راست بردن متون هست ، نميشه كه يدونه برچسب بعد از body اضافه كنه بعد هرچي متن هست بره به راست ، شما بايد هرجائي كه نياز داريد رو از چپ به راست ببريد و بايد text-align:left رو به text-align:right تغيير بديد .

michealwiper
06-13-2011, 09:30 AM
خب من الان با یه مشکل دیگه هم مواجهم اونم اینکه فونت متون وسط صفم بسیار بزرگه ومن هرچی دارم css قالب رو تغییر میدم

هیچی نمیشه چرا؟

parsoon724
06-13-2011, 10:13 AM
بهترين كار براي شما استفاده از مرورگر فايرفاكس هست، و نصب كردن اكستنشن فايرباگ روي فايرفاكس، از اين طريق هست كه شما ميتونين خيلي راحت بفهمين كه كدوم فايل و كدوم خط از css رو دستكاري كنين

michealwiper
06-13-2011, 02:57 PM
خب مگه فایر فاکس چیکار میتونه بکنه؟؟؟

یا همون فایر باگ چیه و از کجا میشه پیداش کرد . ادرس لینکش چیه و کجاس؟

parsoon724
06-13-2011, 03:14 PM
رو فاير فاكس ميشه addon نصب كرد و firebug هم يكي از اين ادآن هاست
واسه نصبش بريد منوي tools در فايرفاكستون و گزينه َAdd-ons رو بزنيد
روي Get Add ons كليك كنيد و در قسمت جستجوش firebug رو بنويسين
واستون مياره add to firefox رو بزنيد و بعد install
و دكمه مياره واسه restart كردن فايرفاكس
اونو كليك كنيد
صبر كنيد خو فايرفاكس مياد بالا
پايين گوشه سمت راست يه سوسك سياهه
اينارو امتحان كنيد

michealwiper
06-13-2011, 03:21 PM
خب من این کارو کردم . حالا خاصیت این افزونه تو فایر فاکس چیه؟ ینی درواقع چیکار میشه باهاش کرد

ایا کاری رو راحت میکنه یا نه؟

parsoon724
06-13-2011, 03:34 PM
صد در صد
شما كه دارين css رو دستكاري ميكنيد،
وقتي روي فايرباگ كليك كنيد و از سمت چپش اون كرسر (ماوس ماننده) رو انتخاب كنيد و روي سايتتون حركت بدينش رو هر قسمت كليك كنيد فايب css اونجا و آدرسه فايل و اينكه كدوم خط هستش رو مياره
و شما همون پايين بصورت امتحاني ميتونيد تغييرات تو فايلتون بدين و نتيجه رو ببينين، بعد اگه نتيجه درست بود بريد و فايل رو از جاش دستكاري كنيد
با اين فرق كه شما الان ميدونيد كه بايد كج برين
كدوم فايل
كدوم خط
و چه تغيري