ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیکون جوملا

michealwiper
06-13-2011, 03:34 PM
سلام :rose:

چجوری میشه این آیکونی که مربوط به جوملا هست روحذف کرد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

منظورم همینیه که تو ادرس بار اول دیده میشه.همون آیکون سیاهه.میخام اونو بردارم یا نباشه یا آیکون شرکت

خودمون باشه

parsoon724
06-13-2011, 03:55 PM
سلام
بريد تو پوشه قالبتون
يه فايل هست به اسم:
faviicon.ico
يا
favi.ico
اينو بيارش پايين بعدش تغييرش بده آپش كن
يا يه فايل بساز با همون نام و پسوند و آپش كن
جوملا جايگزينش ميكنه

michealwiper
06-13-2011, 04:24 PM
من تو فولدر قالبم رفتم ولی نتونستم بیابمش.

ببین درست رفتم.اول اکستکش کردم بعدم گشتم اینو که میگی.

ولی اگه منظورت اینه که تو فابلای css بگردم نه هنوز اینکارو نکردم ؟؟؟؟؟؟

parsoon724
06-13-2011, 04:32 PM
در خود پوشه قالب سايتتون
ربطي به css نداره
پوشه جوملاتو باز كن، برو تو پوشه
templates
از اينجا پوشه قالبي كه تو سايتت بالا مياد رو باز كن
در اينجا فايلي هست دقيقا به اين اسم:
favicon.ico

michealwiper
06-13-2011, 05:12 PM
ببین من دقیقن همین کاری رو که میگی کردم ولی چیزی پیدا نکردم

منظورت چیه ک میگی ازینجا.ببین من هم رفتم اکسترکش کردم تو سیستمم که ببینمش و گشتم وهم اینجا

اگه بتونی بهم با تصویر نشون بدی خییا بهتره. یا ی ادرس رونتر بدی.ببخشید ولی خب پیدا نکردم دیگه

abdulhalim
06-13-2011, 06:09 PM
دوست عزيز توي روت جوملات فولدري به اسم templates هست كه هر قالبي كه نصب ميشه توي اون قرار ميگيره ،* البته قالب بخش كاربري ، خب حالا فقط كافيه آيكون مورد علاقه خودت رو با اين آيكون جايگزين كني ، از مسير فولدر قالب ( تمپليتز ) به قالبي كه داري استفاده ميكني ، مثلا milkway كه توي تصوير مشخص هست ، ميري و يك آيكون فسقلي 16 در 16 پيدا ميكني ، شما كافيه آيكون مورد نظرت رو جاي اين بزاري ، اگر آيكون هم نداري ميتوني از اينترنت بگيري يا بسازي ، يه نگاهي به سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بنداز ، خب بريم سر بحث اصلي ، شما آيكون خودت رو جايگزين كرديد و الان سه سوت ميخايد ببينيد آيكون مورد نظرت رو ببيني ولي هيچي عوض نشد ! خب شما يا بايد صبر كنيد كش مرورگر و سرور و دي ان اس و اينا ريفرش بشه ، يا ميتونيد دستي انجامش بديد ، كش مرورگرت رو با كليد F5 يا Ctrl+R ريفرش ميكنيد ... اگر جواب نداد دي ان اس رو هم فلاش كنيد ... از Run ويندوز اين دستور رو اجرا كنيد : ipconfig /flushdns ...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

michealwiper
06-14-2011, 06:38 AM
خب مرسی دوس جونم

ولی من جوملارو خودم نصب نکردم و روسیستمم نیست . خد سرور اینکارو واسم کرده

حالا چیکار میتونم بکنم ؟:confused:

hamidy
06-14-2011, 07:19 AM
سلام

از طریق کنترل پانل هاست هم می تونید با راهنمایی که دوستان کردند اینکار رو انجام بدید.

دسترسی به کنترل پانل هاستتون دارید ؟

آموزش تغییر آیکن در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_%D8%AF%D8%B1_%D8%A2%D8%AF %D8%B1%D8%B3_%D8%A8%D8%A7%D8%B1_%D9%85%D8%B1%D9%88 %D8%B1%DA%AF%D8%B1)

در پناه حق

michealwiper
06-14-2011, 07:59 AM
خب من الان وارد اون دانشنامه شما شدم ولی بیفایده بود چون همین حرفایی که اینجا نشته بودن دوستان

اونجا بود.

درضمن من دسترسی به کنتل پنل هاستم هم دارم.

شما ازون راه بفرمایید

hamidy
06-14-2011, 08:08 AM
درضمن من دسترسی به کنتل پنل هاستم هم دارم.

هاست شما چیه ؟

همین توضیحی که دوستان فرمودند و در آموزش هم هست رو شما در فولدر Public_html (اگر هاستتون Cpanel هست) برید و آیکن رو تغییر بدید.

یا علی

abdulhalim
06-14-2011, 08:27 AM
اگه حوصله درد سر نداري و بلدي افزونه نصب كني ، يكي از لينكهاي پايين كه ميزارم رو ببين و نصب كن .. اين چيزايي هم كه گفته شد رو بيخيال شو ....

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> iJmYXZpY29ucyI7fQ%3D%3D

michealwiper
06-14-2011, 08:57 AM
ببین حالا فرق این 2تا چیه؟

بعدم که خب از راه معمولش میرم نصب میکنم فقط وقتی نصب شد از کودوم قسمت باید مدیریتش کنم

کامپوننت . ماژول .پلاگین کودومشون؟

البته میدونم با گشتن پیداش میکنم ولی واسه سرعت بیشتر گفتم؟ بدم که اگ ی توضیحی درمورد این قضیه بدی که اینا چیکار میکنن خیلی خوبه

parsoon724
06-14-2011, 10:26 AM
ببین حالا فرق این 2تا چیه؟

بعدم که خب از راه معمولش میرم نصب میکنم فقط وقتی نصب شد از کودوم قسمت باید مدیریتش کنم

کامپوننت . ماژول .پلاگین کودومشون؟

البته میدونم با گشتن پیداش میکنم ولی واسه سرعت بیشتر گفتم؟ بدم که اگ ی توضیحی درمورد این قضیه بدی که اینا چیکار میکنن خیلی خوبه

یکم بگردین مطلبهای بیشتری دستگیرتون میشه به نفع خودتونم هست

abdulhalim
06-14-2011, 10:35 AM
من هيچكدومشون رو نصب نكردم ، راه معموليش كه همون تغيير دستي آيكون هست كه قبلا هم با عكس نشونت دادم ، راه دوم با استفاده از افزونه هست ، براي كامپوننت فوكا نميدونم ، احتمالا نصب ميكني و يسري آيكون دلخواه رو آپلود ميكني توي كامپوننت بعد يكي رو انتخاب ميكني ، براي پلاگين هم همينطور ، يسري آيكون دلخواه رو توي مديريت رسانه ها media manager آپلود ميكني و بعد يكيشون رو انتخاب ميكني ...

يذره هم توي اينترنت جستجو كني خيلي به جوابهاي بهتري ميرسي

michealwiper
06-15-2011, 12:34 PM
آقا من این کارایی ر که همه دوستان گفتن رفتم از تو هاست انجام دادم

ینی رفتم تو هاست بعد اینجا

public_html/images
بدم عکس آیکونمو آپلود کردم وخب حالا میبینم که هیچی اتفاق هنوز نیافتاده چیکار کنم ؟ :confused::confused:

torghoundy
06-15-2011, 01:25 PM
سلام
یک آیکون به اندازه 16*16 و با فرمت ico بسازید و در مسیر زیر آپلود کنید:

public_html/templates/gelareh/

پیشنهاد می کنم برای اینکه زود تر به جواب سوال هاتون برسید بیشتر جستجو کنید.

michealwiper
06-15-2011, 01:35 PM
ضمن قبول مجدد پیشنهاد شما و سایر دوستان باید عرض کنم که برادر بنده هم خودم جستجو کردم که تونستم اینو پیدا کنم وگرنه

حالا حالا ها مونده بودم .;):p

بدم که من تو مسیری که شما گفتی هم اینکارو کردم. ینی این آیکون رو ساختم با این پسوند و اونجا هم آپلودش کردم ولی باز هم فایده نداشت

ایا در پایان کار باید چیزی رو تو هاست سیو کنم یا نه ؟ :confused:

چون من هر چی گشتم گزینه ای بنام سیو پیدا نکردم:whistle:

torghoundy
06-15-2011, 01:42 PM
سلام
بعد از اینکه فایل جدید رو با فیل قدمی جایگزین می کنید، باید کش مرورگرتون رو خالی کنید ، یا سایت رو با یه مرورگر دیگه ببینید ، تا بتونید تغییری رو که دادید مشاهده کنید.

parsoon724
06-15-2011, 03:21 PM
سلام
بعد از اینکه فایل جدید رو با فیل قدمی جایگزین می کنید، باید کش مرورگرتون رو خالی کنید ، یا سایت رو با یه مرورگر دیگه ببینید ، تا بتونید تغییری رو که دادید مشاهده کنید.
ctrl + f5
كليد كنترل را نگر داريد و f5 رو بزنيد. از كش ديگه نميخونه

michealwiper
06-17-2011, 11:09 AM
سلام

ctrl + f5
كليد كنترل را نگر داريد و f5 رو بزنيد. از كش ديگه نميخونه

من همه اینهایی رو که شما گفتین رو انجام دادم نمیدونم ک چرا بازم نمیشه؟

حتی برای اینکه شکم برطرف بشه اینجا هم رفتم و عوض کردم

بازم نشد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
06-17-2011, 11:25 AM
دروود

دقت کنید ببینید جا به جایی درست و کامل انجام میشه ؟
دقت کنید ببینید سطح دسترسی فایل favicon چند هست ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

michealwiper
06-17-2011, 12:04 PM
من من ظورتو از جابجایی نگرفتم ک چیه ولی فکنم منظورت این بود که پیام ok میده که باید بگم بله

اون پایین سمت راست بهم میگه آپلود complete

همین