توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تماس های سایت
mahdi.manian
06-14-2011, 09:42 AM
سلام.
در قسمت تماس با ما سایتم دو مشکل هست.
اول این که انگلیسی است.
دوم این که باید روی گزینه ی فرم تماس کلیک کنیم تا فرم تماس بیایید.
در یکی از پست های انجمن خواندم که باید یک ترجمه ی دیگر جایگزین کنم و این کار را کردم ولی فایده ای نداشت.
لینک مربوطه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mahdi.manian
06-14-2011, 09:56 AM
سلام.
در قسمت تماس با ما سایتم دو مشکل هست.
اول این که انگلیسی است.
دوم این که باید روی گزینه ی فرم تماس کلیک کنیم تا فرم تماس بیایید.
در یکی از پست های انجمن خواندم که باید یک ترجمه ی دیگر جایگزین کنم و این کار را کردم ولی فایده ای نداشت.
لینک مربوطه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مشکلات بالا حل شد.
ولی یک مشکل دیگر دارم.در جوملا 1.5 می شد که شماره تلفن و آدرس و... را اضافه کرد.در جوملا 1.6 چگونه است؟
firoozmandan
06-15-2011, 10:13 PM
سلام
- لطفا تنها با یک نام کاربری در انجمن فعالیت کنید ( نام کاربری دوم شما بسته شد )
- برای این کار در قسمت مدیریت تماس ها، سمت چپ در قسمت پارامتر ها، مشخصات تماس را کلیک کنید و تلفن، آدرس ... را بنویسید
یا علی
mahdi.manian
06-16-2011, 08:16 AM
سلام
- لطفا تنها با یک نام کاربری در انجمن فعالیت کنید ( نام کاربری دوم شما بسته شد )
ممنون از تذکرتون.ولی نام کاربری اول من از مامبولرن بود.من فکر می کردم که شما کاربران را انتقال نداده اید برای همین یک کاربر دیگر ساختم.بعد که فهمیدم که شما کاربران را انتقال داده اید ، با نام کاربری اول وارد شدم.
- برای این کار در قسمت مدیریت تماس ها، سمت چپ در قسمت پارامتر ها، مشخصات تماس را کلیک کنید و تلفن، آدرس ... را بنویسید
یا علی
من از ترجمه ی جدید شما استفاده می کنم.مثلا قسمت پارامتر ها به انتخابها تغییر کرده است.به همین دلیل چیزی به عنوان مشخصات تماس پیدا نکردم!همه ی تب ها را گشتم ولی فیلدی برای پر کردن آدرس و شماره تلفن همراه پیدا نکردم.لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.