PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با کامپونت rs form

sareh4
06-16-2011, 09:25 AM
سلام
من از کامپونت rs form استفاده میکنم به بین مشکل بر خوردم یکی از نمونه های که در خودش بود را ور داشتم توش تغییراتی به وجود اوردم مثلا فیلد نام کردم نام و نام خانوادگی و چند تا ایتم خودم اضافه کردم الان وقتی از داخل فروم اطلاعات را پر می کنم بعضی از این اطلاعات به ایمیل ارسال نمی شه مثل فیلد شماره شناسنامه البته بعضی از ایتمهای که خودم اضافه کردم اون فیلد ها اطلاعات به ایمیل ارسال نمی شود ممنون می شوم بگین کجای کار را اشتباه کردم که اطلاعات کلیه فیلدهای که در فروم گذاشتم به ایمیل ارسشال نمی شود

mersad
06-16-2011, 11:07 PM
دروود

چه ورژنی از افزونه هست ؟!
افزونه رو از کجا دریافت کردید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

sareh4
06-17-2011, 07:31 AM
RSform!Pro 1.3.0 rev 31
البته من از این کامپونت برای ورژن 1.5 جوملا استفاده می کنم از سایت deviran گرفتمش

safajuy
06-17-2011, 07:35 AM
سلام
باعرض معذرت
نسخه ي استفاده شده ي شما وارز هست و اين انجمن نمي تونه كمكي بهتون بكنه.

sareh4
06-17-2011, 10:02 AM
وارز هست یعنی چی من معنیش را نفهمیدم ایا اون سایتی که این را گذاشته برای فروش اون خودش خریده

mersad
06-17-2011, 10:37 AM
یعنی این افزونه تجاری هست و طبق قوانین انجمن ما از موارد تجاری پشتیبانی نمیکنیم و شما برای این مورد میتونید به انجمن مربوط به خود سازنده افزونه مراجعه کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

safajuy
06-17-2011, 10:42 AM
اين كامپوننت تجاري هستش و اون سايت نال شده ي اون رو براتون گذاشته. اين سايت حامي كپي رايته و اجازه نداره از اين موارد پشتيباني كنه.در ضمن كامپوننت هاي تجاري اكثراً مركز پشتيباني دارندو بهتر ميتونن مشكل شما رو حل كنند