ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نقشه سایت xmap

mahdi.manian
06-18-2011, 04:42 AM
سلام.

من حدود سه ماه پیش با کامپوننت xmap 2 یک نقشه برای سایتم ساختم.بعد ازاین کار بازدید های سایتم بیشتر شد!بعد از مدتی دیدم که بازدید های سایتم کم شده است.به سراغ نقشه سایت رفتم و دیدم که درست کار نمی کند.
کامپوننت و همچنین چند جدول که در دیتابیس بود پاک کردم.سپس آخرین نسخه انگلیسی را از سایت joomla.org دانلود کردم.(نسخه 2.11) بعد روی سایتم نصب کردم.بعد از ساختن نقشه باز هم همین مشکل پیش آمد!

آدرس نقشه اچ تی ام ال: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آدرس نقشه ایکس ام ال: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل از چیست؟

firoozmandan
06-20-2011, 07:21 AM
سلام

- از ارسال اسپم خودداری کنید ! نیازی به بالا آوردن پست نیست .

Fatal error: Class 'JFile' not found in /home/matlabha/public_html/administrator/components/com_xmap/extensions/com_kunena.php on line 157

در لاین 157 این فایل کد زیر را قرار بدید و تست کنید :

jimport('joomla.filesystem.file');

mahdi.manian
06-20-2011, 02:05 PM
ممنون مشکلم حل شد.

ولی در html هنوز یک مشکل هست.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/matlabha/public_html/administrator/components/com_xmap/extensions/com_kunena.php on line 105

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/matlabha/public_html/administrator/components/com_xmap/extensions/com_kunena.php on line 133

این را باید چگونه حل کنم؟برای مشاهده به آدرس زیر بروید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
06-20-2011, 03:19 PM
نمایش پیام های خطا رو غیر فعال کنید تا دیگه نمایش داده نشه

mahdi.manian
06-21-2011, 07:20 AM
در کجا باید این کار را بکنم؟