توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فونت منوی بالا
hamid70
06-18-2011, 05:13 AM
سلام این عکسی که گذاشتم چه فونتی هست و از کجا می شه منوی اصلی یا منوی بالا را تغییر داد فونتش را
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
hamidy
06-18-2011, 05:29 AM
سلام
در پوشه قالب > css> و فایل های مربوط به سی اس اس می تونید فونت ها را با جستجو در فایل پیدا و تغییر دهید.
در پناه حق
hamid70
06-18-2011, 09:17 AM
به بین من همه فونت ها را کردم تاهما ولی فونت این قسمت منوی بالا یا همون منوی اصلی عوض نمیشه به نظر شما کجا هست
parsoon724
06-18-2011, 09:33 AM
سلام این عکسی که گذاشتم چه فونتی هست و از کجا می شه منوی اصلی یا منوی بالا را تغییر داد فونتش را
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام
لينك سايتتونو بدين و بگين كدوم فونت، من عكسي نميبينم
hamid70
06-18-2011, 11:46 AM
به بین فعلا داخل شرکت هست
یک بار دیگه تو یک اپلود سنتر دیگه اپلود می کنم
alexi2
06-18-2011, 02:27 PM
دوست عزیز بعضی از قالب ها فایل های css متفاوتی دارند برای مثال ممکنه که قالب شما فایل با نام menu.css و یا یه چیزی شبیه به این داشته باشه
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.