توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه ساخت یک فرم ثبت نام خاص
masood
06-18-2011, 06:13 AM
با سلام
من میخوام یک صفحه ثبت نام خاص بسازم که بشه با اون افرادی که میان رو ثبت نام کرد و حتی عکس لود کرد این فرم قراره فقط اطلاعات خودش رو تو بانک ذخیره بکنه و در یک قالب خاص یه مدیر سایت نشون بده
واسه عضو گیری و اینجور چیزا نیست
من بیشتر واسه پرتال داخلی میخوام یعنی یک چیزی مثل صفحه تماس با ما اما خیلی کامل تر و مفصل تر
ضمنا اگه یه همچین صفحه ای رو تو php بسازم چه جوری تو جوملا باید ازش استفاده بکنم
ممنون
تو رو خدا خیلی زود جوابم بدین
parsoon724
06-18-2011, 06:54 AM
سلام
شما ميتونين از فرم ساز smart former استفاده كنيد نيازي هم به برنامه نويسي نيست، من از اين فرم ساز در لينك زير استفاده كردم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sahama
06-18-2011, 09:54 AM
پیشنهاد می کنم از cb استفاده کنید
masood
06-19-2011, 07:14 AM
ممنون از راهنمایی دوستان در مورد smart former و از اینکه برای مشکل بنده وقت گذاشتید ضمنا در smart former چطوری میشه خروجی فرم در بانک گذاشت و یک خروجی مناسب از اون گرفت؟ یعنی از مرتب شده و به شکل یک گزارش برای آقای رییس
masood
06-19-2011, 07:17 AM
پیشنهاد می کنم از cb استفاده کنید
ممنون از راهنایی شما با cb نتونستم!
kianesfahan
06-22-2011, 06:26 AM
دوستان عزیز cb چی هست ؟؟
چه گونه باهاش کار میکنند ؟
آموزشی در این زمینه دارید ؟
ممنون میشم کمکم کنید
hamidy
06-22-2011, 07:08 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پناه حق
nimoosh
06-22-2011, 09:37 AM
سلام . cb یعنی community builder و به فارسی یعنی جامعه مجزای ساز .
مثل سایتی مشابه با عملکرد facebook
یکی از کارهای cb که خیلی شهرت داره ، ایجاد صفحه ثبت نام و register با هر تعداد فیلد دلخواه است که هیچ کامپوننتی تا به حال به صورت رایگان عرضه نکرده .
با استفاده از سی بی میتونید سایت های دوستیابی راه اندازی کنید عزیزم .
kianesfahan
06-23-2011, 03:10 PM
خوب دوستان
من میخوام یک فرم ثبت فیش بسازم و هم چنین یک فرم سفارش انلاین
چه طور میتونم این کار را بکنم ؟؟؟؟
فقط خواهشا آموزش کار باهاش را نیز بگذارید
sahama
06-23-2011, 07:17 PM
خوب دوستان
من میخوام یک فرم ثبت فیش بسازم و هم چنین یک فرم سفارش انلاین
چه طور میتونم این کار را بکنم ؟؟؟؟
فقط خواهشا آموزش کار باهاش را نیز بگذارید
دوست عزیز برای موضوعات جدید تاپیک جدید باز کنید و در تاپیک های بی ارتباط یا کم ارتباط به سوالتون پستی نزنید (قوانین رو یک بار مطالعه بفرمایید)
فرم ساز های زیادی وجود داره
از جی فرم و آرت فرم و آر اس فرم و ای آی کانتکت و ... که با همگی می تونید این کار رو انجام بدید
در صورتی که در مورد هر کدام سوالی داشتید در تاپیک جدید بپرسید
masood
06-26-2011, 07:59 AM
با سلام خدمت دوستان عزيز من با smart former يك فرم ساختم خوب هم كارميكنه اما در IE فرم رو خارج محل خودش نمايش ميده حتي اين دوست عزيز آقاي parsoon724 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) كه اين فرم ساز رو معرفي كردند و نمونه كار خودشون رو هم لينكشو گذاشتند اون هم تو IE به همين صورت يعني فرم ساخته شده خارج از صفحه نمايش داده ميشه لطفا يكي به فرياد من برسه ممنون
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
parsoon724
06-26-2011, 03:54 PM
سلام
من زياد با ie كار نميكنم، به همين خاطر اصلا نديدم، ممنون، حتما نگاه ميكنم
راه حل پيدا كردم به شما هم ميگم
cible
06-26-2011, 03:59 PM
آیا آموزش یک نرم افزار که بتونم فرم در آن طراحی کنم و به راحتی آن را در سایت نمایش دهم را نمایش دهید
parsoon724
06-26-2011, 04:19 PM
آیا آموزش یک نرم افزار که بتونم فرم در آن طراحی کنم و به راحتی آن را در سایت نمایش دهم را نمایش دهید
والا من نرم افزار خاصي سراغ ندارم، اگه مشكل IE همين Smart former حل شه فرم ساز خيلي خوبيه، تو جوملاتون نصبش كنيد،
masood
06-27-2011, 04:24 AM
دوست عزيز بنده آموزش artform رو بصورت پي دي اف تو چند تا سايت ديدم اگه كلمه "آموزش artform" رو تو گوگل بزني مياد چون ممكن بود تبليغ جايي يا سايتي بشه آدرس رو نذاشتم اما من از artform خوشم نيومد امكانات smartformer رو نداره و مثل اسمارت ويژوال نيست .
كار كردن با اسمارت خيلي ساده است فقط يك اشكال داره اون هم تو IE فرم رو تو اوت ميزنه كه اگه اين اشكال حل بشه فرم ساز خوبي است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.