PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پکیج فارسی 1.6.3

BrilliantGraph
06-18-2011, 08:16 AM
بعد از نصب فارسی، وقتی که میخوام زبان پیشفرض منوی مدیریت رو به فارسی تغییر بدم این پیغام ها رو که 11تا پشت سر هم هستند نشون میده و مینویسه:

Default Language Saved.
Warning! When using the multilanguage functionality (i.e. when the plugin System - Languagefilter is enabled) the Site Default Language has to also be a published Content language.

بدیش اینه که همه جا هست و نمیشه کاریش کرد مگر اینکه فارسی رو از حالت پیشفرض در بیارم و از انگلیسی استفاده کنم!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پلاگین انتخاب زبان هم بطور پیشفرض غیر فعال بوده!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sahama
06-18-2011, 09:47 AM
از چه نسخه ای از wamp استفاده می کنید؟
از چه سیستم عامل دیگه ای استفاده می کنید؟
چه تنظیماتی رو در wampserver انجام دادید؟
چه تنظیمات و چه تغییراتی رو در جوملا ایجاد کرده اید؟
چه چیزهایی و نصب کرده اید؟
نسخه ومپ خودتون رو عوض کنید و بررسی کنید مشکل حل می شه یا نه
متن کامل خطا رو به طوری که بشه اون رو خوند اینجا بذارید

hamidy
06-18-2011, 11:45 AM
سلام

در پست اول گفتید پس از نصب بسته زبان فارسی یعنی شما جوملا انگلیسی رو بدون مشکل نصب کردید؟

بسته زبان فارسی رو مطابق آموزش نصب بسته زبان فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 86_%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8% B3%DB%8C_%D8%A8%D9%87_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8% A7_1.6&redirect=no) نصب کردید؟

در پناه حق

BrilliantGraph
06-18-2011, 12:28 PM
- بله جوملا انگلیسی رو به خوبی نصب میکنم و باهاش کار میکنم، تا الان هم از انگلیسی استفاده میکردم!!
- بله مطابق با آموزش نصب که در لینک دادید نصب کردم اما نشد... (حتی برای اطمینان همین الان یک بار دیگه کلا از اول نصب کردم )

sahama
06-18-2011, 05:55 PM
از نسخه ومپ با ورژنی پایین تر استفاده کنید و نتیجه رو بگید

BrilliantGraph
06-18-2011, 08:05 PM
درست شد، با عوض کردن ورژن WampServer به ورژن قدیمی تر مشکل حل شد!!

صمیمانه از تمامی دوستان در جوملا فارسی تشکر و قدردانی میکنم