PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از کدهای api جهت ارسال SmS

mhd1386
06-19-2011, 12:25 AM
سلام
من از شرکت کیانا یک خط اختصاصی اس ام اس گرفتم ( وب سرویس ) که میخواستم این سرویس را به یک صفحه از جوملام متصل کنم که هر وقت کار بر به این صفحه بره یک پیام اس ام اس برایش ارسال شود ( از طریق فرم شماره کاربر اخذ می شود )
ولی کدهایی که به من دادند را نمی دانم چطور باید ازش استفاده کنم ، هرچی هم سئوال می کنم میگویند که مشکلی نیست و شما باید در صفحه دلخواه برنامه نویسی کنید .حالا نمی دونم این کار را میکنند که هزینه بیشتر بگیرند یا نه !

ولی اگر کسی از دوستان می تونه راهنماییم کنه ، واقعا لازم دارم
ضمن اینکه دو فایل php به من دادند دریافت فایل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و این هم کدها:

جهت دریافت پیام ها در سایت مورد نظر خود سه متد به صفحه شما ارسال می شود این متدها را با روش زیر می توانید دریافت نمائید:

$from=$_REQUEST[from];//شماره ارسال کننده پیام
$to=$_REQUEST[to];//شماره دریافت کننده پیام
$text=$_REQUEST[text];//متن ارسال شده

mhd1386
06-19-2011, 12:37 AM
البته در پست بالا کدها واضح نیستند که ضمیمه میکنم : دریافت فایل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

safajuy
06-19-2011, 10:12 AM
با سلام. اين كار را بايد اختصاصي انجام دهيد و بصورت فايل php جدا از جوملا. البته با Warper ميشه آوردش تو جوملا. در كل اين كار هزينه هايي در بر دارد . فكر نكنم كسي رايگان انجام بده. اما سعي ميكنم يه نگاه بهش بندازم. براي اين كارم پنل شما هم بايد باشه كه چك كنيم.
موفق باشيد