PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره انتخابگر تاریخ (date picker)

bluexp
06-23-2011, 08:16 PM
یک سوال داشتم.
آیا بسته فارسی ارائه شده در این سایت، انتخابگر تاریخ جوملا را هم فارسی میکنه؟
مثلا آیا شما می تونید برای تعیین زمان انتشار حین ایجاد مطلب یک تاریخ فارسی انتخاب کنید؟

sahama
06-23-2011, 08:25 PM
تاریخ فارسی نیست بلکه شمسیه
بله تاریخ رو هم به تاریخ هجری شمسی تبدیل می کنه

bluexp
06-24-2011, 04:00 AM
منظور من تبدیل نبود.
سوال من اینه که آیا با استفاده از انتخابگر تاریخ، تاریخ را شمسی انتخاب می کنیم یا اینکه تاریخ را میلادی انتخاب می کنیم و بعد جوملا در هنگام نمایش اونو تبدیل به شمسی می کنه.

sahama
06-24-2011, 08:30 AM
در دیتابیس جوملا تاریخ همواره میلادی ذخیره می شه اما در هنگام واردکردن تاریخ یا نمایش اون تابعی به طور خودکار تبدیل رو انجام می ده
اگر شما برنامه نویس باشی این براتون اهمیت داره ولی کاربران عادی از روی ظاهر اصلا متوجه چیزی نخواهند شد
اگر منظورتون چیز دیگه ایه واضح تر بفرمایید

bluexp
06-26-2011, 04:57 PM
ممنون از اینکه پاسخ میدید.
شاید بهتر باشه اینجوری توضیح بدم
هنگام انتشار مطلب و هنگامی که می خواهید تاریخ انتشار یا انتقضای مطلب را مشخص کنید با کلیک بر روی آیکون تقویم کنار textbox تاریخ، یک تقویم نشان داده می شود که می توان روز مورد نظر را از آن انتخاب کرد و سپس تاریخ آن روز به طور خودکار در textbox قرار می گیرد.
سوال من اینه که در جوملا فارسی که توسط این سایت منتشر میشه آیا این تقویم (که در اصطلاح برنامه نویسی به آن date picker می گویند) شمسی است یا میلادی؟ تاریخی که در داخل textbox قرار میگیره شمسی است یا میلادی؟

sahama
06-27-2011, 12:02 PM
در جوملایی که توسط این تیم فارسی شده در مورد تاریخ به طور کامل بومی سازی انجام شده
وپیشنهاد می کنم یه بار جوملای تیم جوملا فارسی رو دانلود و نصب و بررسی کنید تا متوجه جزئیات مورد سوالتون بشید

bluexp
07-08-2011, 04:35 AM
با سلام و تشکر از پشتیبانی شما
من جوملای فارسی را از سایت شما دانلود و نصب کردم. حق با شما بود و در کمال شگفتی دیدم که تاریخ تمامی قسمت ها شمسی شده است.
فکر کنم شما اولین گروهی هستید که جوملای 1.6 را تا این حد بومی کردید.

اما جای یک سوال باقی می مونه و اون اینکه چه فایل ها از هسته (core) جوملا علاوه بر فایل های زبان دستکاری شده است؟
این کمک می کنه تا در اعمال پچ های جدید مراقب این گونه فایل ها باشم تا قابلیت های بومی شده جوملا از دست نرود.

sahama
07-09-2011, 04:44 AM
فایل تاریخ به صورت یه پلاگین در هسته قرار می گیره ولی در مدیریت پلاگین ها قابل دسترسی نیست وخود سیستم مستقیما بهس دسترسی داره
اگر بخوای این فایل رو بررسی کنی می تونید بسته زبان فارسی مستقلی که بر روی جوملا قابل نصب است رو از همین سایت بگیرید و فایل تاریخ رو توش پیدا کنید

bluexp
07-09-2011, 01:33 PM
من نتونستم لینک بسته زبان را پیدا کنم.
میشه راهنمایی کنید؟

sahama
07-09-2011, 02:16 PM
در صفحه اول انجمن در ستون سمت راست می تونید لینکش روپیدا کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>