توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشگل در معرفی نقشه سایت به گوگل
kasraansary
06-24-2011, 04:26 PM
با سلام و خسته نباشید.
من از کامپوننت Xmapبرای نقشه سایت استفاده کردم. ولی وقتی لینک اون را به گوگل برای نقشه سایت معرفی میکنم بعنوان یک نقشه قبولش نمیکنه.
میشه راهنمائیم کنید؟
sahama
06-24-2011, 05:46 PM
چه نسخه ای از xmap رو استفاده می کنید؟
چطوری نقشه رو می سازید؟
چطور به گوگل معرفی می کنید؟
kasraansary
06-24-2011, 10:34 PM
چه نسخه ای از xmap رو استفاده می کنید؟
چطوری نقشه رو می سازید؟
چطور به گوگل معرفی می کنید؟
سلام دوست خوبم، ابتدا از پاسخگوئی شما تشکر میکنم.
نسخه مورد استفاده من Xmap 1.2 است که سایت جوملا فارسی آن را ترجمه و با جوملا 1.5 سازگار بوده را دانلود و نصب کردم.
برای ساخت نقشه هم در بخش منوها یک لینک برایش درست کردم. و همین لینک را هم در Webmaster Tools گوگل که ثبت نام کرده بودم معرفی کردم. (توضیح اینکه من همین روش را با RSS سایتم انجام دادم و گوگل قبول کرده)
آدرس سایت من: tashaio.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آدرس صفحه نقشه سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sahama
06-25-2011, 09:13 AM
این لینک اشتباه است
نقشه سایت ساخته شده با xmap که به صورت xml است رو باید به گوگل معرفی کنی
آدرسش باید همچین چیزی باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
kasraansary
06-25-2011, 09:27 AM
ممنون از راهنمایی تون.
در تنظیمات این صفحه را که گفتید پیدا کردم.
poonoodi
09-13-2011, 08:59 PM
این لینک اشتباه است
نقشه سایت ساخته شده با xmap که به صورت xml است رو باید به گوگل معرفی کنی
آدرسش باید همچین چیزی باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این ادرس کجا پیدا میشه ؟
من site map دارم و نقشه رو تو یه صفحه html نشون میده
این ادرس xml رو از کجا پیدا کنم
knight-rak
09-14-2011, 01:55 AM
موقع ایجاد سایت مپ تو تنظیمات دو نوع انتخاب دارید html و xml شما گزینه ی xml رو انخاب کنید و مپ ساخته شده رو مورد استفاده قرار بدید
موفق باشید
poonoodi
09-14-2011, 07:50 AM
دوست عزيز موقع ايجاد سايت مپ يعني اينكه سايت مپ را از نو نصب كنم؟
knight-rak
09-14-2011, 08:39 AM
نه ، مثل اینکه منظورم رو بد رسوندم شما وقتی برای منو دارید نوع رو انتخاب میکنید دوتا گزینه دارید :
HTML Site map
XML Sitemap
کافیه XML رو انتخاب کنید
poonoodi
09-14-2011, 02:44 PM
من موفق شدم به روشی که گفتین نقشه سایتم رو داخل گوگل وب مستر فعال کنم
اما من از روش اپلود فایل نقشه سایت هم استفاده کردم و فایلی که از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
گرفتم رو نیز اپلود کرده و تایید شده است
حال میخواستم بدونم که دو نقشه سایت متفاوت از نظر گوگل اشکال نداره و اثرمنفی نداره
و چطوری میتونم از کامپوننت sitemap که روی سایت ام نصبه فایل xml دریافت کنم و بجای فایلی که اون سایت برام ساخته اپلود کنم؟
و کلا کدوم روش بهتر جواب میده :
فایلی که اون سایت ساخته یا فایلی که سایت مپ من میسازه
09-14-2011, 03:41 PM
سلام
در تنظیمات xmap لینک xml نقشه سایتتون موجود هست و میتونید اون ور به گوگل معرفی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.