PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد کامپونت

hamid70
06-25-2011, 07:21 AM
سلام
ما یک سری محصولات داریم می خواهیم مثلا 10 تا این محصولات هم عکس دارند هم توضیحات می خواهم بدانم ایا کامپونتی هست که بشه وقتی روش کلید می کنیم حالا یا به صورت فلش یا صورتی اسلایدی محصولات را نمایش بده با توضیحات یا یک عکس کوچیک تو مطلب باشه بعداش وقتی روش کلید کردیم بره و مصول را بزرگ نمایش بده با توضیحات
ممنون یم شوم کمک کنید که بهترین کامپونت برای کار ما چی هست

safajuy
06-25-2011, 07:49 AM
با سلام
شما ميتونيد از كامپوننت VirtuMart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده كنيد. البته كامپوننت هايي نظير K2 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> I7fQ%3D%3D)هم چنين امكاناتي دارند اما ويرچو مارت بهترين گزينه براي معرفي محصولات مي باشد.
در صورتي كه Shiping و peyment مد نظرتون نيست ميتونيد از RedShop (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)يا Tienda (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)استفاده كنيد.
براي نتايج بيشترمي تونيد به سايت جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)مراجعه كنيد

hamid70
06-25-2011, 09:16 AM
ممنون ولی من اصلا مارکتینگ نمی خواهم داشته باشم ها بلکه می خواهم وقتی روی یک دکمه کلید کردم 6 یا 7 تا عکس باز بشه و در مورد هر عکسی یک سری توضیحات بدم حالا یا فلش یا به صورت اسلایدی

sahama
06-25-2011, 09:40 AM
ماژل های نیوزشاو و اسلایدشاو رو بررسی کنید شاید به چیزی که می خواهید برسید

hamid70
06-25-2011, 02:41 PM
ماژل های نیوزشاو و اسلایدشاو رو بررسی کنید شاید به چیزی که می خواهید برسید
مرسی با اون میشه چند تا عکس را با توضیحات در کنار هم نشان داد ممنون می شوم لینک دانلود این دوتا ماژول را بگذارین

safajuy
06-25-2011, 02:55 PM
لينك (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
البته فكرنكنم با اسلايد شو بشه محصولات رو نمايش داد. ماژول ضعيف تراز كامپوننت عمل ميكنه و محدوده

hamid70
06-25-2011, 04:56 PM
مرسی در مورد red shop وtienda می شه یک کم در مورد علمکردشان بیشتر توضیح بدین که با این دو تا کامپونت می شه چی کار کرد و لینک دانلودشان را از کجا می شه پیدا کرد ایا باید فارسیشی شده را داشته باشی و برای فارسی شداش باید از کجا اقدام کرد برای دانلود

safajuy
06-25-2011, 05:24 PM
هيچكدوم فارسي نشدن و توي پست دوم آدرسش رو دادم بهتون. كارشون تخصصي براي ارائه محصولات و سفارشه و همراه خودشون اسلايد شوه هم دارن. ولي ويرچو مارت هم فارسي و هم امكانتا زيادترينسبت به اين دو كامپوننت داره.

hamid70
06-25-2011, 06:11 PM
red shop وtienda این دوتا کامپونت انگار پولی هستند باید بخریشان اگر لینک دانلودشان را دارین می شه بگذارین من دانلود کنم به بینید من می خواهم مثلا تو ی صفحه اصلیم یک منو بسازم به اسم محصولات بعداش روش نفر کلید کرد چند تا عکس باز بشه و در مورد هر عکس هم روش توضیحاتی بشه به فارسی داد البته در کنار عکس یا زیرش

safajuy
06-25-2011, 07:14 PM
جفتشون رايگان هستش و ميتونيد دانلود كنيد.
Demo RedShop (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Demo Virtumart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اين دموها رو ببينيد. اگه كارشما مثل همين هاست دانلود كنيد. در غير اين صورت از گالري عكس استفاده كنيد

sahama
06-25-2011, 08:28 PM
این رو هم یه نگاه بکن فکر می کنم برای کار شما الب باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hamid70
06-26-2011, 04:10 AM
این رو هم یه نگاه بکن فکر می کنم برای کار شما الب باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این خوب بود و redshop هم خوب بود هر جفتش برای کار من مناسب بود فقط ممنون می شوم لینک دانلود را در این انجمن قرار بدین چون من نتوانستم دانلود کنم با تشکر از زحمات دوستان

hamid70
06-26-2011, 05:27 AM
این کامپونت را باید بخریم emi-frontnews.html از سایت یا رایگان هست و در مورد red shop وقتی عضو سایت می شی کدام را باید دانلود کنی و نصبش چه جوری هست چون من یک فایل دانلود کردم حجمش بود 4.5 مگ و وقتی امدم تو نصب و اضافه از اون طریق نشد نصبش کنم ایا فایل نصب را اشتباه انتخاب کردم یا نصبش جوری دیگه هست

hamid70
06-26-2011, 09:24 AM
سلام من کامپونت Redshop را نصب کردم حالا ماندم برا یاینکه چند تا تصویر درست کنم با عکسهاش باید از کجا اقدام کنم و برای نمایش محصولات کدام گزینه را تو منوی اصلی نمایش بدم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

hamid70
06-28-2011, 09:39 AM
ممنون می شوم یکی از دوستان محبط کنهتنظیمات مربوط به کامپونت redshop را بگه که چه جوری می شه مثل سایت دموش چند تا عکس بگذاریم و توضیحاتی در موردش بدیم