PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع برای نصب جوملا

parham11
06-25-2011, 01:12 PM
سلام
من جوملا رو تو هاست گیگفا آپلود کردم حالا میخوام نصب کنم باید اول کجا برم؟چی کنم؟
تو فیلم آموزشی نصب جوملا که تو سایت گیگفا هست تو صفحه مرورگر آدرس زیر رو نوشته
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یعنی برای نصب باید به این آدرس برم؟ اینجا هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه که!!

قبلا خونده بودم که آدرس سایت رو باید بنویسم بعد installationحتی اینم مینویسم هیچ صفحه ای باز نمیشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید ببینم دقیق باید چی کنم

torghoundy
06-25-2011, 03:19 PM
سلام
شما باید بعد از آپلود جوملا در هاست فایل فشرده اون رو از حالت زیپ خارج کنید با به عبارتی extract کنید ، از طریق file manager این کار رو می تونید انجام بدید ، بعد آدرس دامین یا ساب دامینتون رو در مرورگر باز کنید ، مانند subdomain.gigfa.com بعد شما به صورت اتوماتیک به مسیر نصب منتقل خواهید شد ، ادامه مراحل نصب رو هم طبق آموزش های موجد در سایت جوملا فارسی پیش برید.

parham11
06-25-2011, 09:18 PM
ممنونم. اما من جوملا رو تکه تکه کردم هرکدومشو زیپ کردم آپلود کردم بعد از آپلود دوباره آنزیپ کردم اما وقتی به subdomain.gigfa.com خودم رو تو مرورگر مینویسم اسم فایلهایی که آپلود کردم و آنزیپ کردم رو تو صفحه نشون میده! به مسیر نصب منتقل نمیشم! چیکار کنم؟:(

parsoon724
06-26-2011, 07:20 AM
ممنونم. اما من جوملا رو تکه تکه کردم هرکدومشو زیپ کردم آپلود کردم بعد از آپلود دوباره آنزیپ کردم اما وقتی به subdomain.gigfa.com خودم رو تو مرورگر مینویسم اسم فایلهایی که آپلود کردم و آنزیپ کردم رو تو صفحه نشون میده! به مسیر نصب منتقل نمیشم! چیکار کنم؟:(

سلام

لطفا جوملاتونو تكه تكه نكنيد
همون پوشه جوملاي اوليتونو زيپ كنيد، آپش كنيد و رو هاستتون آنزيپش كنيد

parham11
06-26-2011, 12:24 PM
اینجوری که حجمش زیاده محدودیت آپلود داره!
همه جا گفتن که جوملا رو تکه تکه کنید

parsoon724
06-26-2011, 01:13 PM
اینجوری که حجمش زیاده محدودیت آپلود داره!
همه جا گفتن که جوملا رو تکه تکه کنید

شما ميتونين چند بار زيپش كنيد، در هر حال، حجم زيپ شده جوملاتون چنده البته بصورت بدوت تكه تكه شدن؟ حجم هاستتون چنده؟

kianesfahan
06-26-2011, 01:21 PM
دوست عزیز هاست های رایگان محدودیت خاصی دارند

توصیه من به شما اینکه یک هاست و دومین خریداری کنی و با خیالت راحت و با اسانی جوملای خود را نصب و راه اندازی کنی .

در هاست های رایگان امنیت نیز پائین تر است .

parham11
06-27-2011, 10:53 AM
درست شد
دوباره آپلود کردم مشکل حل شد:)