توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در منوهای Drop & Tab Menus
reza41
06-26-2011, 07:41 PM
سلام. من برای منوی سایتم میخوام از منویی استفاده کنم که با کلیک موس زیر منوها باز بشن یا با رفتن موس زیر منوها باز بشن.
در این زمینه دو تا ماژول دیدم یکی به اسم ARI Ext Menu (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) که کارش رو خوب انجام میده ولی مشکلش اینه که با سایت هایی جور هست که منو سمت چپ باشه و اگر منو سمت راست باشه زیر منوها به سمت راست باز میشن یعنی از صفحه خارج میشن.
یکی دیگه ماژول Art Wijmo Menu هست که این کارش رو خوب انجام میده و با منوی راست هم سازگاره ولی مشکلش اینه که یه فلش کوچولو که نشون دهنده زیر منو داشتن هست رو به سمت راست نشون میده هر چند وقتی موس رو روی اون میبری زیر منو به سمت داخل صفحه یعنی سمت چپ باز میشه ولی فلش به سمت راست هست و این یه کمی زشته. کسی راه حلی سراغ داره؟
مهدی.
06-27-2011, 01:13 AM
سلام
یک سایت باهاشون آنلاین کنید ! با دیدن کدها شاید بتونیم راه حلی رو براتون ارائه بدیم که با تغییر در کدها بتونید مشکل رو برطرف کنید! مشکل رو هم با استفاده از یک تصویر کاملتر و دقیقتر شرح دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
reza41
06-27-2011, 12:10 PM
خوب این سایت رو باهاش آنلاین کردم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای اینکه مشکل روشن بشه به این عکس نگاه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با وجود اینکه زیر منو به سمت چپ باز شده اما فلشی که نشان دهنده زیر منو داشتن هست سمت راست تصویر هست و به سمت راست هست و این سایت رو زشت میکنه.
reza41
06-28-2011, 06:51 AM
کسی چیزی به نظرش نیومد؟
sahama
06-28-2011, 07:19 AM
این ماژوال راست به چپ نیست یادمه جایی دیدم که این ماژول رو راست به چپ کرده بودند با جستجو در اینترنت اونو پیدا خواهید کرد
مهدی.
06-28-2011, 08:15 AM
سایتتون که باز نشد !
ولی برای اینکه بتونید مشکل رو برطرف کنید باید css ماژول رو ویرایش کنید و مشکل را با تغییر چند کد ساده حل کنید ! اگر سایتتون باز بشه بهتر میتونیم کمک کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
reza41
06-28-2011, 09:53 AM
الان من تست کردم سایت بدون مشکل باز میشه. نمیدونم چرا شما نتونستید باز کنید.
اینم یه بار دیگه آدرسش
مهدی.
06-28-2011, 04:56 PM
باید ماژول فارسی سازی بشود ! با یک خط دو خط در سی اس اس این ماژول نمیشه ماژول را راست به چپ نمود !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
reza41
06-29-2011, 05:17 PM
خوب با این حساب آیا ماژولی که بتونه کار این ماژول رو انجام بده سراغ دارید؟ ماژولی که این مشکل رو نداشته باشه
sajjadG
07-06-2011, 07:42 AM
سلام
اگه آمادش نیست بهتر نیست بریم بگردیم فارسی کردنشو یاد بگیریم
آخه منم همین مشکلو داشتم و دارم.
بالاخره که چی باید بریم یاد بگیریم
البته اگه کسی فارسیش کرد لینکشو بزاره خیلی خوبه. تو وقت بقیه صرفه جویی میشه
در پناه حق
sahama
07-06-2011, 09:16 AM
اینو قبلا ارسال کرده بودم ولی ظاهرا کسی توجه نکرده
این ماژوال راست به چپ نیست یادمه جایی دیدم که این ماژول رو راست به چپ کرده بودند با جستجو در اینترنت اونو پیدا خواهید کرد
reza41
07-06-2011, 11:23 AM
اینو قبلا ارسال کرده بودم ولی ظاهرا کسی توجه نکرده
چرا دوست عزیز من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم.
Tinamo
07-21-2011, 01:36 PM
از این استفاده کنید :
ـا حدودی مشکلتون حل میشه ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.