PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كسي فيلد جستجوي منو نديده؟

masood
06-27-2011, 06:02 AM
سلام بنده چند وقتي بود كه با سايتم درگير بودم و با اشكالات ريز و درشت اون دست و پنجه نرم ميكردم يكدفعه ديدم كه فيلد جستجوي سايت نيست و گزينه اون از صفحه اول حذف شده رفتم و همه سايت رو به هم زدم نشد كه نشد تم رو عوض كردم دستور لود كلاس اون رو جاش رو تغيير دادم در منو كامپوننت و در قسمت جستجو رو نگاه كردم تمام گزينه ها حذف شده در بخش مديريت ماژول هر سه ماژول جستجو فعال است يعني ماژول جستجو يعني Search - Content و Search - Weblinks و Search - Contacts فعال هستند و سطح دسترسي هم عمومي هست با اين همه فيلد جستجو از صفحه اول گم شده و نيست تو رو خدا هركي پيدا كرده بده مال منه لازمش دارم اگه محلش رو هم بگيد كلي دعاتون ميكنم
موفق باشد منتظرم

hamidy
06-27-2011, 06:40 AM
سلام

در مدیریت ماژول ها mod_search فعال هست یا خیر؟

در چه موقعیتی قرار داره ؟

موقعیت اونو در قالبتون هم چک کنید.

در پناه حق

masood
06-27-2011, 07:06 AM
سلام

در مدیریت ماژول ها mod_search فعال هست یا خیر؟

در چه موقعیتی قرار داره ؟

موقعیت اونو در قالبتون هم چک کنید.

در پناه حق

با سلام و تشكر ازجواب شما
اصلا تو مديريت ماژولها و قسمت نصب چنين ماژولي نيست
در داخل تم هم يك بخشي براي جستجو گذاشتم و <jdoc:include type="module" name="search" /> گزينه رو هم نوشتم تو ساير سايتهايي كه ساختم هست و همين تم رو هم گذاشتم ديدم كار ميكنه و لي اينجا نيست
لطفا بفرمائيد اين ماژول رو چجوري نصب بكنم
ممنون

masood
06-28-2011, 05:06 AM
دوستان لطفا يكي بگه چجوري اين ماژول رو برگردونم خيلي فوريه

sahama
06-28-2011, 06:59 AM
اون قسمتی که شما رفتی و دیدی جستجو فعال است مدیریت پلاگین بوده و نه مدیریت ماژول
ابتدا انتهای آدرس سایتتون ?tp=1 رو اضافه کنید تا موقعیت های موجود در سایتتون رو ببنید
بعد به مدیریت ماژول ها برید و دکمه جدید رو بالا سمت چپ بزنید و بعد ماژول جستجو رو انتخاب کنید و موقعیتش رو متناسب با چیزی که با ?tp=1 پیدا کرده اید بذارید

masood
06-28-2011, 07:18 AM
جناب sahama (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزيز ممنون از راهنمايي جناب عالي حل شد