PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای یافتن پسورد

amirb55
06-27-2011, 03:52 PM
سلام
من برای یه بنده خدایی سایت زدم در دو قسمت فارسی و انگلیسی.
در قسمت فارسی پسورد رو بخاطر نمیارم در قسمت انگلیسی میتونم وارد بشوم
به کنترل پنل هم دسترسی ندارم !! (چرا؟) بنا به دلایلی.
آیا راهی هست که بتونم پسورد ادمین بخش فارسی را بدست بیارم ؟

چرا جوملا امکان تغییر پسورد از طریق ارسال لینک نداره ؟ (داره؟)

parsoon724
06-27-2011, 04:38 PM
سلام
اگه خودتون نصب كردين پس موقع نصب حتما بار اول آدرس ميل خودتونو دادين، يا ميل ديگه در هر صورت
بعد از دامنه تون مثلا xxx.com
اينو پيست كنين:
index.php?option=com_user&view=reset#content
كه ميشه :
xxx.com/index.php?option=com_user&view=reset#content
يه صفحه باز ميشه براتون اونجا همون آدرس ايمل رو وارد كنين، كه در ابتدا وارد كردين
رمز عبور جديد به همون ادرس ايميل فرستاده ميشه

amirb55
06-27-2011, 05:42 PM
سلام
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی که کردید
ظاهرا فردی ایمیل را تغییر داده یا اینکه اصلا یوزر را حذف کرده ! چون وقتی ایمیلم را زدم پیغام داد : درخواست رمز عبور جدید شما انجام نشد زیرا کاربری با نام کاربری و آدرس ایمیل مشخص شده یافت نشد.
یک کاربر دیگه هم هست که دسترسی ادمین داره حتما اون زده ادمین من رو حذف کرده یا اینکه علاوه بر رمز ایمیل رو هم تغییر داده!
هنوز میشه کاریش کرد ؟

sahama
06-27-2011, 08:40 PM
دسترسی به هاست دارید؟
سایت فارسی و انگلیسی رو به چه شکل نصب کرده اید؟
در پوشه های مجرا - متداخل- همرده؟
اگر دسترسی به هاست داشته باشید که خیلی راحته وگرنه اگر پوشه های مربوط به ریشه های هر دو جوملا با یه نام کاربری ساخته شده باشند از طریق یکی از جوملا ها می شه به فایل های جوملای دوم دسترسی پیدا کرد

amirb55
06-28-2011, 04:20 AM
سلام
در فرض سوال دسترسی به هاست ندارم!
جوملا ها در پوش های مجزا می باشند یکی fa و دیگری en .
حالا بفرمایید در این شرایط میشو کاری کرد یا نه .

خب البته مشکل من با ایجاد دسترسی به هاست حل شد (تونستم پسورد پنل هاست رو بازیابی کنم ) البته نه با کلک یا راه مخفی ها با پسورد فراموش کردم هاست ! که خوشبختانه ایمیل خودم در هاست ثبت بود و ایمیل آدم و پسورد را ریست کردم

اما اگر میشود مساله را بدون داشتن دسترسی به هاست حل کرد بفرمایید تا چیزی یاد گرفته باشیم
اگر در حالت های دیگر نصب جوملا شرایط برای دسترسی بهتر هست زحمت بکشید آنرا هم توضیح بدهید
مرسی