PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد سایتم دارم

farhad61
06-27-2011, 05:59 PM
سلام
چند سوال در مورد سایتم دارم
1- میخام تمام نوشته هام رو توی ادامه مطلب بنویسم تا مراجعه کننده ها واسه دیدن مطالب روی اون کلیلک کنن. مثل همه سایت ها ( البته الان مطالب توی سایت رو نوشتم وفقط میخام این امکان رو به اونها اضافه کنم
2 - میخام یه آمار گیر واسه سایت داشته باشم که بدونم چند نوفر امروز ،دیروز و یا هفته گذشته به سایتم سر زدن
3-میخام بعضی از مطالب توی سایت رو توی زیر منو ها قرار بدم و به صورت آبشاری با رفتم موس روی اون باز بشه مثل گزینه محصولات کهمنوی اصلی هست و مثلا کاشی 25*40 کاشی 36*60 به عنوان زیر منوهای اون نشون داده بشه
4- من یه جدول محصولات توی سایتم دارم میخام با رفتن روی هر محصول نام اون کالا به صورت لینک در بیاد و با کلیک روی اون شکل اون نمایش داده بشه . در کل میخام بدونم چطور میتونم بین یک متن و یک عکس که در صفحه دیگه ایی هست ارتباط برقرار کنم
از راهنمایتون سپاسگذارم

sahama
06-27-2011, 08:36 PM
سلام
1 -در صفحه مدیریت مطالب جوملا یکی از مطالب رو برای ویرایش باز کنید ، پایین ویرایشگر دکمه ادامه مطلب رو پیدا خواهید کرد البته در صورتی که تنظیمات پیشفرض رو دستکاری نکرده باشید
2 - سیستم های آمار داخلی برای جوملا وجود داره اما مقدار زیادی از توان پردازشی هاست رو اشغال می کنند برای این کار توصیه می کنم از سیستم های آمار که ساده ترینشون همون وبگذر است استفاده کنید
3 - منوهای آبشاری بصورت پیشفرض در هسته جوملا وجود ندارند
شما یا باید از قالبی استفاده کنید که این قابلیت رو به شما بده یا اینکه از ماژول های منوی آبشاری موجود استفاده کنید
4 - برای این کار نمایش عنوان مطلب به صورت لینک رو روی بله قرار بدید
5 - قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید و در موارد بعد هر سوال رو در تاپیک مجزا قرار بدید و البته قبل از سوال کردن جستجو کنید چون جواب این سوال ها رو با جستجو در انجمن هم بدست می آوردید
با تشکر