PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در نصب انجمن

kmeser
06-27-2011, 06:08 PM
سلام
خسته نباشید
وقت بخیر
یه داداشه گل پیدا میشه یه انجمن smf واسم نصب کنه البته فایلاش اپلود شده فقط مونده نصبش
اگه کسی میتونه لطفا اینجا خبر بده تا اطلاعاته هاستو واسش بفرستم
تشـــــکر

sahama
06-27-2011, 08:42 PM
سلام
شما در چه مرحله ای با مشکل مواجه شده ای؟

kmeser
06-28-2011, 09:29 AM
من در هیچ مرحله با مشکل مواجه نشدم چون بلد نیستم نصب کنم ! اپلود کردمش فقط مونده نصبش کسی نیست واسم نصب کنه ؟! یه داداشه گل پیدا نمیشه تو این انجمن به این عظمتش ؟!!!

kmeser
06-28-2011, 11:30 AM
یعنــــــــــی این انجمن با این عظمـــــــــــــــتش کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟ وای خــــــــــــدای مــــــــن

hamidy
06-28-2011, 12:14 PM
سلام

لطفا از ارسال های مکرر خودداری کنید. قوانین انجمن رو مطالعه فرمایید.

برای شروع از آموزش های دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7_SMF) استفاده کنید.

در پناه حق

مهدی.
06-28-2011, 04:27 PM
سلام

دوست عزیز !

قوانین انجمن را مطالعه فرمایید ! در غیر اینصورت مطابق با مقررات با شما برخورد خواهد شد !

مشکلات شما را میتوانیم حل کنیم. در صورتی که تمایل به درخواست نصب سیستمی رو داشته باشید و از تخصص و دانش شما خارج باشد میتوانید با پرداخت هزینه در فروشگاه درخواست نصب سیستم مورد نظر خود را تیکت کنید. آموزشها به اندازه کافی گویا هستند و میتوانید از آموزشها برای نصب کمک بگیرید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

kmeser
06-29-2011, 06:53 AM
سلام مهدی جان من انجمنو طبق اموزش هایی که تو سایت گداشتین نصب کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> فقط انجمن بالا میاد روی دکمه های ورود یا عضویت یا راهنمایی یا هر چیز دیگه کلیک میکنی یه صفحه سفید بالا میاد دلیلش چییه ؟ چی باید بکنم ؟ مممنون میشم راهنماییم کنی؟

مهدی.
06-29-2011, 09:37 AM
مشاهده قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

javad.persia
09-02-2011, 07:51 AM
مشکل شما در بخشیه که آپلود کردی
تو قسمت مدیریت فایل های هاستت برای آپلود دو بخش وجود داره:
1.آپلود فایل
2.آپلود فایل های فشرده مثل (zip. tar, tgz, gz)
شما به خاطر اینکه فایل نصبت فشرده هست باید فایلت رو در قسمت دوم آپلود کنی اگه میزبانی هاست تو این دو بخش رو نداره هاستت رو عوض کن
بعد از آپلود بقیه ی نصب رو در لینک زیر دونبال کن به همین راحتی:D
آموزش نصب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> SMF)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> SMF

ehsab222
09-06-2011, 01:55 PM
سلام دوستان من الان تمام فایل ها رو نصب کردم فقط یک جای کارم مشکل داره اونم اینه که من این قسمت رو متوجه نمیشم که باید دقیقا چی کار کنم لطفا کمی بیشتر توضیح بدید.
در پایان کار باید دسترسی برخی از شاخه ها و فایل ها را بصورت قابل خواندن و نوشتن (CHMOD'ed to 777) تغییر دهید. لیست فایل هایی که باید تغییر دهید به شرح زیر است:

* attachments
* Packages
* Packages/installed.list
* Packages/server.list
* Smileys
* Themes
* agreement.txt
* Settings.php
* Settings_bak.php
* install.php
* Themes/default/languages/Install.english.php

سوال بعدیمم اینه که الان از یک هاست رایگان استفاده میکنم بعد توی قسمت فایل منیجرش که میرم به این صورت هست:
home
access-logs
etc
logs
mail
public-ftp
public-html
tmp
الان من فایل ها رو در قسمت www اپلود کردم میخواستم بدونم که درست اپلود کردم یا نه؟؟

ehsab222
09-07-2011, 08:25 AM
سلام دوستان من الان تمام فایل ها رو نصب کردم فقط یک جای کارم مشکل داره اونم اینه که من این قسمت رو متوجه نمیشم که باید دقیقا چی کار کنم لطفا کمی بیشتر توضیح بدید.
در پایان کار باید دسترسی برخی از شاخه ها و فایل ها را بصورت قابل خواندن و نوشتن (CHMOD'ed to 777) تغییر دهید. لیست فایل هایی که باید تغییر دهید به شرح زیر است:

* attachments
* Packages
* Packages/installed.list
* Packages/server.list
* Smileys
* Themes
* agreement.txt
* Settings.php
* Settings_bak.php
* install.php
* Themes/default/languages/Install.english.php

سوال بعدیمم اینه که الان از یک هاست رایگان استفاده میکنم بعد توی قسمت فایل منیجرش که میرم به این صورت هست:
home
access-logs
etc
logs
mail
public-ftp
public-html
tmp
الان من فایل ها رو در قسمت www اپلود کردم میخواستم بدونم که درست اپلود کردم یا نه؟؟
جواب ما رو هم بدید.!