PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بالا نیامدن جوملا پس از نصب کامل

behnazam
06-28-2011, 09:08 AM
سلام
من جوملا رو در سرور ویندوز نصب کردم پس از نصب دیتا بیس و همه مراحل با موفقیت ظاهرا انجام شده . دیتا بیس رو هم ساخته .
من قبلا بارها جوملا رو در سرور لینوکس نصب کردم بدون مشکل
ولی هیچ جور جوملا بالا نمیاد . 3 بار نصب کردم . در مرحله آخر که میگه باید فولدر installation رو پاک کنه این کارو که می کنم دیگه هیچی کار نمیکنه!!!!!!!!!!!11
عجیبه هیچ صفحه رو نشون نمیده نه ادمین نه سایت

اگر فولدر و پاک نکنم از گزینه ادمین دوباره میره صفحه اول تنظیمات جوملا . اگر هم پاک کنم که این صفحه رو میاره :
فقط یه صفحه میاره که با این آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****.ir/fa/installation/index.php
با این خطا
HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

firoozmandan
07-29-2011, 11:44 PM
سلام

در صورتی که بعد از نصب مجددا به فولدر installation هدایت می شوید بدین معنی است که فایل configuration.php ساخته نشده
دسترسی ها را چک کنید و در صورت لزوم قبل از نصب فایلی با نام configuration.php ایجاد کنید ( بدون محتویات ) و دسترسی آن را قابل نوشتن ست کنید و مجددا تست کنید

یا علی

shmata
08-08-2011, 06:00 AM
دوست عزیز بعد از آپلود کردن جوملا در سرور و قبل از اینکه اقدام به نصب جوملا کنید باید برروی فایل configuration.php
permission 777 را اعمال کنید

firoozmandan
08-11-2011, 09:10 AM
دوست عزیز بعد از آپلود کردن جوملا در سرور و قبل از اینکه اقدام به نصب جوملا کنید باید برروی فایل configuration.php
permission 777 را اعمال کنید

سلام

از اینکه تجربه خود را در اختیار کاربران قرار میدهید ممنونم اما لطفا از ارسال در پست های که جواب داده شده خودداری کنید. دقیقا موردی که بیان کردید در پست دوم نوشته شده !

یا علی

keivan1371
08-29-2011, 07:31 AM
سلام ببخشید منم جوملا رو کامل نصب کردم ورژن 1.7 فولدر installation هم حذف شد
ولی سایت بالا نمیاد یه صفحه سفید میاد ولی تو قسمت مدیریت جوملا میره باید چکار کنم؟

مهدی.
08-29-2011, 10:49 AM
سلام

آدرس سایت را اینجا قرار دهید !

از مدیر هاست درخواست کنید display error را برای شما روشن کنند تا بتونیم بهتر بررسی کنیم.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

keivan1371
08-29-2011, 03:28 PM
هاست که گیگفا هست و آدرس سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

deriss
08-29-2011, 07:51 PM
دوباره جوملا را دانلود کن از همین سایت

سلام
من جوملا رو در سرور ویندوز نصب کردم پس از نصب دیتا بیس و همه مراحل با موفقیت ظاهرا انجام شده . دیتا بیس رو هم ساخته .
من قبلا بارها جوملا رو در سرور لینوکس نصب کردم بدون مشکل
ولی هیچ جور جوملا بالا نمیاد . 3 بار نصب کردم . در مرحله آخر که میگه باید فولدر installation رو پاک کنه این کارو که می کنم دیگه هیچی کار نمیکنه!!!!!!!!!!!11
عجیبه هیچ صفحه رو نشون نمیده نه ادمین نه سایت

اگر فولدر و پاک نکنم از گزینه ادمین دوباره میره صفحه اول تنظیمات جوملا . اگر هم پاک کنم که این صفحه رو میاره :
فقط یه صفحه میاره که با این آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>*****.ir/fa/installation/index.php
با این خطا
HTTP Error 404.0 - Not Found

The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

mersad
08-29-2011, 08:13 PM
دروود

در حال حاضر سرور سایت شما مشکل داره و سایت نمایش داده نمیشه
ولی از اونجای که سایت های هاستینگ رایگان به شما اجازه اپلود با حجم کامل نمیدن احتمالاً فایل ها به خوبی اپلود نشده
یک بار دیگه بار گذاری کنید و امتحان کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد