توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مطلب
jozef2070
06-29-2011, 02:08 PM
سلام به دوستان عزیز
دوستان اگه میشه این یک بار جواب سوال ما را به صورت مسقیم بدهید
من می خواهم در قسمت منوی ابشاری یا منوی اصلی وقتی یک مطلب میزنم توی یک منو می خواهم مطالب رو پشت سر هم چیده شوند ونه به صورت این که مجموعه وبخش در آیند
می خواهم وقتی مطلب زدم توی بخش بازی در مجموعه بازی های اکشن , مطالبم به صورت پشت سرهم بیفتند ونه به صورت اینکه عنوان همه ی مطالب رابیاورد
دوستان باید منوهایم رو چه طور تنظیم کنم , منوی که می سازم باید در بخش مطالب روی چه گزینه ای اون رو تنظیم کنم
تورو خدا کمک کنید برای یک بار هم که شده جواب ما رو مستقیم بدید
من همه ی کتاب های جوملا رو خوندم ولی هیچی سر در نیاوردم
مهدی.
06-29-2011, 03:59 PM
سلام !
من در 6 سوال قبلی شما موردی ندیدم که به شما پاسخ داده نشده باشه ! اگر اشتباه میگم لینک تاپیکها رو همینجا فقط یادآوری کنید که تاپیکها را مشاهده کنیم و پاسخ دهیم !
در ارتباط با این تاپیک هم شما باید از منوهایی نظیر dtree menu استفاده کنید. منوهایی که بصورت درختی منو ایجاد میکنند و کاربر با یک منوی رشته ای مواجه خواهد شد. به این منظور همین عبارت را جستجو کنید در JED
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
jozef2070
06-29-2011, 08:12 PM
نه دوست عزیز من منظورم این نبود
تو منوی اصلی در مدیریت جوملا وقتی می خواهی یک منو ایجاد کنی باید چطور انو ایجاد کنی
مثال : برای ساخت منو من تا این مرحله را بلدم نگاه کنید
جدید - مطلب - ....
دیگه نمی دونم باید ارسال مطلب و طرح مجموعه یا طرح بخش رو بزنم
می خواهم وقتی کاربر روی گزینه مثالا دانلود نرم افزار کلیک کرد مطالب مورد نظر به صورت پشت سر هم بیایند و نه به صورت یک لیست مطالب به نمایش درآیند
با تشکر
مهدی.
06-29-2011, 08:40 PM
دو نوع منو برای مطالب هست
لیست
بلاگ
لیست فقط عنوانها را لیست میکنه و باید برای دیدن کلیک کنید !
بلاگ مطالب را با خلاصه متن پشت هم نمایش میده
بخش مطالب اون بخش!
مجموعه هم مطالب بخشهای اون مجموعه !
امیدوارم به جواب رسیده باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
jozef2070
06-29-2011, 08:55 PM
دوست عزیز این گزینه ها هستند
فهرست مطلب بایگانی شده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=archive&cid[]=41&menutype=mainmenu)
طرح مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=article&cid[]=41&menutype=mainmenu)
طرح ارسال مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=article&url[layout]=form&cid[]=41&menutype=mainmenu)
طرح بلاگ مجموعه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=category&url[layout]=blog&cid[]=41&menutype=mainmenu)
طرح مجموعه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=category&cid[]=41&menutype=mainmenu)
طرح بلاگ صفحه نخست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=frontpage&cid[]=41&menutype=mainmenu)
طرح بلاگ بخش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=section&url[layout]=blog&cid[]=41&menutype=mainmenu)
طرح بخش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=section&cid[]=41&menutype=mainmenu)
دوست عزیز باید کدوم گزینه رو بزنم
یه دنیا ممنون
مهدی.
06-29-2011, 08:58 PM
طرح بلاگ مجموعه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=category&url[layout]=blog&cid[]=41&menutype=mainmenu)
طرح بلاگ بخش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=section&url[layout]=blog&cid[]=41&menutype=mainmenu)
ولی این برای آرشیو هستن !
برای منوها از قسمت مطالب استفاده باید بکنید !!!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.