توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بالا آمدن سایت
klick2012
06-29-2011, 03:28 PM
من جوملا 1.5.23 رو نصب می کنم سایت و ادمین بالا نمیاد. پوه اینستال رو هم پاک می کنم. خطا زیر میاد:
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
parsoon724
06-29-2011, 03:44 PM
سلام
شما به هاستتون برين و ببينين كه فايل كانفيگ دارين يا نه، configuration.php ،
روبروش يه عدد سه حرفي هستش- سطح دسترسي- اون چنده؟
موقع نصب در مرحله آخر قبل از اينكه پوشه install رو پاك كنين، كد تو box نبود ؟
مهدی.
06-29-2011, 05:52 PM
سلام
فایل کانفیگ شما ایجاد نشده است !
این فایل را دستی ایجاد کنید (sample در هاست شما هست و میتونید همان را تغییر نام بدید)
فقط توجه داشته باشید اطلاعات دیتابیس خود را باید در این فایل قرار دهید و ... .
اگر مشکلی بود مطرح کنید راهنمایی خواهیم کرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
no113
07-29-2011, 10:02 PM
سلام
فایل کانفیگ شما ایجاد نشده است !
این فایل را دستی ایجاد کنید (sample در هاست شما هست و میتونید همان را تغییر نام بدید)
فقط توجه داشته باشید اطلاعات دیتابیس خود را باید در این فایل قرار دهید و ... .
اگر مشکلی بود مطرح کنید راهنمایی خواهیم کرد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
من هم همین مشکل رو دارم.
صفر کیلومترم ولی قبلا رو یه هاست دیگه بدون مشکل نصب کردم و سایت کار میکنه.
ولی این هاست پلسک هست که از رادکام گرفتم و ظاهرا فرق میکنه.
کجای هاست باید فایل configuration.php رو داشته باشم؟
تو فولدری که فایل های جوملا هست یه configuration.php-dist وجود داره که فکر نکنم منظورتون اون باشه.
sample هاست کجاست؟ چه تغییراتی باید توش بدم؟
الان دوباره نصب کردم. تو اون صفحه که میگه باید پوشه رو پاک کنیم، بالاش نوشته:
Warning: file_put_contents(D:\inetpub\vhosts\sportaramis.co m\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.file-put-contents (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: Permission denied in D:\inetpub\vhosts\sportaramis.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> \installation\installer\models\model.php on line 850
چیکار باید بکنم؟
mersad
07-29-2011, 10:10 PM
دروود
دقیقاً بعد از پایان نصب به شما یه سری کد میده که اون ها محتویات فایل configuration.php هست که در صورت ایجاد نشدن اتوماتیک باید دستی ایجاد کنید. شما باید این کد ها رو درون فایل تکست قرار بدید و با نام مذکور ذخیره کنید و در کنار فایل های جوملا (روت ) قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
no113
07-29-2011, 10:30 PM
دروود
دقیقاً بعد از پایان نصب به شما یه سری کد میده که اون ها محتویات فایل configuration.php هست که در صورت ایجاد نشدن اتوماتیک باید دستی ایجاد کنید. شما باید این کد ها رو درون فایل تکست قرار بدید و با نام مذکور ذخیره کنید و در کنار فایل های جوملا (روت ) قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
بعد از نصب کجای صفحه کد میده؟!
من هیچ جا کدی ندیدم ):
فایل config اون سایتی که کار میکرد رو آوردم تو این یکی کپی کردم و اطلاعات دیتا بیس رو تغییر دادم و کارم راه افتاد. ولی خیلی دوست دارم بدونم اون اروری که بالا صفحه اومده بود رو چیکار میشه کرد....
mersad
07-29-2011, 10:55 PM
ارر مربوط به همین فایل بوده
قادر به ساختن و پیدا کردن فایل نبوده
شاد و سلامت در پناه ایزد
friend
08-04-2011, 04:37 PM
سلام:
برا من این ارورو میده:
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
فایل configuration.php رو هم دارم وهنوز نمیتونم وارد مدیریت سایت یشم/. وارد خود سایت میتونم بشم!
sahama
08-04-2011, 09:47 PM
ممکنه سطح دسترسی این فایل به اندازه ای نباشه که قایل خوندن باشه
یا اینکه محتوای اطلاعاتی لازم در اون قرار نگرفته باشه
اطلاعات داخل اونو بررسی کنید ببینید فایل مربوطه خالی نباشه و سطح دسترسی رو هم 644 بذارید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.