توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محل های مختلف در یک قالب
با سلام
من یک کاربر خیلی تازه کار هستم
سوالم اینه که چگونه میشه قسمت های مختلف (موقعیت های مختلف ) یک قالب را در جوملا 1.6 فارسی به صورت گرافیکی دید ؟
منظورم اینه که هر قالب مثلا صفحه اصلی از قسمت های مختلف تشکیل شده که ما مطالب و غیره را در آن محل ها می گذاریم. جگونه میشه اون محل ها را تشخیص داد. امیدوارم تونسته باشم منظورم را بیان کنم.
قالب من Beez2 هستش و دقیقا مثل این لینک ، برای آن می خواهم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
06-29-2011, 06:00 PM
سلام
دقیقاً مانند نسخه 1.5 میتوانید با اضافه کردن index.php?tp=1 به آدرس سایت موقعیتهای قالب را مشاهده نمایید
فقط باید قبل از آن در مدیریت قالبها و پارامترهای مدیریت قالب این امکان را فعال نمایید ! در نسخه 1.6 به دلایل امنیتی این امکان بصورت پیشفرض غیر فعال هست و این سیستم اضافه شده است تا مدیر سایت بتوانند این امکان را فعال یا غیر فعال نماید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
Hiraa
07-03-2011, 02:55 PM
سلام
گزینه ای برای فعال کردن نمایش موقعیت ها در در نسخه 1.6 وجود ندارد. میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدید(من از جوملا فارسی استفاده می کنم)
ممنون
behrooz_1
07-03-2011, 05:01 PM
سلام
به مدیریت قالب رفته در قسمت انتخاب ها (پیش نمایش موقعیت ماژول ها)را فعال کنید البته ممکنه فارسی ساز شما با مال من متفاوت باشد
OMNIA
07-05-2011, 12:39 PM
سلام
به مدیریت قالب رفته در قسمت انتخاب ها (پیش نمایش موقعیت ماژول ها)را فعال کنید البته ممکنه فارسی ساز شما با مال من متفاوت باشد
من اينكارو كردم كلا سايت ديگه بالا نيومد ربطش چيه كلا نميدونم
اون كد ?tp=1 حالا دقيقش يادم نيست اونم روي قالب پيش فرضي كه دارم ميزنم كار ميكنه
موندم اين قالبه چرا اينطوره ؟
sahama
07-05-2011, 12:55 PM
شما در مدیریت قالبها و پارامترهای مدیریت قالب چه چیزی رو فعال کرده اید؟
با عکس توضیح بدید که چه چیزی روفعال کرده اید و بعد از فعال سازی آدرس سایت روبذارید تا بررسی کنیم
به عنوان مثال این رو ببینید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و با اینمقایسه کنید
تفادتشون در
?tp=1
است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.