توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه ایراد درج عکسها را رفع کنیم؟
kamroz
06-30-2011, 01:56 PM
من یک مشکلی با اسلاید شو دارم و نمیدونم که چجوری میتونم این سیستم رو کنسل کنم و یا اینکه هر کاری میکنم بازم نصف عکس دیده نمیشه لطفا جواب سوالم رو بدید با تشکر از شما اینم صفحه ای که مشکل داره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mersad
06-30-2011, 03:09 PM
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
شما از نسخه بسته اماده و تجاری جوملارت استفاده میکنید !
و این مورد مشکل شما تجاری هست و جزو موارد پشتیبانی انجمن نیست !
شاد و سلامت در پناه ایزد
kamroz
07-03-2011, 10:51 AM
درسته اما جملا ارد یک کلاه برداره بعد از اینکه پولو گرفت دیگه جواب ایمیل و تلفن رو نمیده حالا من باید چیکار کنم که از یه کلاه بردار خرید کردم؟ خواهشن کمکم کنید
kamroz
07-03-2011, 10:51 AM
جملا ارت درسته البته
mersad
07-03-2011, 11:37 AM
دروود
404 Not FoundThe resource requested could not be found on this server!
اون طور که خاطم هست مشکل شما برای قرار دادن نوع وطلب و اندازه تصویر بود
در بعضی مطالب که درست قرار داده بودید مشکلی در نمایش نبود ولی در ما بقی اون ها ...
شاد و سلامت در پناه ایزد
kamroz
07-03-2011, 12:13 PM
مشکل من اینه که نمی خوام عکسا به اون شکل نشون داده بشه میخوام عکسا زیر هم بیاد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر
mersad
07-03-2011, 12:58 PM
ادرسی که گذاشتید یک تصویر برای نمایش هست ! چند تصویر زیر هم ؟!
دقیقاً چی رو شما میخواین به نمایش بگذارید ؟ و چکونه ؟ اگه نمونه ای هست ادرس بدید بهتر میشه کمک کرد
شاد و سلامت در پناه ایزد
kamroz
07-03-2011, 04:20 PM
با تشکر از اینکه به سرعت جواب میدهید باید بگم که من طبق این <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ادرس در قسمت ارسال مطلب عکسها رو قرار دادم اما زمانی که ارسال میشه مطلب به این <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> شکل میاد چون دارم سایتم رو به جوملا تبدیل میکنم مطالبش رو میخوام مثل سایت اولیم بشه یعنی بیاد زیر همدیکه
با تشکر
mersad
07-03-2011, 05:37 PM
از کلید اینتر استفاده کنید و تصاویر رو دونه به دونه درون مطلب زیر هم بچینید
پیشنهاد میکنم کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو یک بار مطالعه کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
kamroz
07-03-2011, 06:51 PM
با تشکر
من چیزی که فرموده بودیدو انجام دادم اما هیچ فرقی نکرد این فکر کنم که یک افزونس که بشه غیر فعالش کرد اما نمیدونم که اسمش چیه و باید از کجا کنسلش کنم
با تشکر از شما دوست عزیزم
mersad
07-03-2011, 07:33 PM
موقعیتش رو پیدا کنید و بر اساس موقعیتش اون رو غیر عال کنید
به انتهای ادرس سایت خودتون index.php?tp=1 اضافه کنید تا موقعیت ها رو ببینید
شاد و سلامت در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.