PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در هر دو قالب گروه خليليان

xman68
06-30-2011, 04:04 PM
سلام

من هر دو قالب رايگان گروه خليليان را نصب كردم ولي در نمايش سايت هر دو يكسري آدرس كد ميده

قالب نيلو . قالب افلاك بايد چيكار كنم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

xman68
07-01-2011, 10:46 AM
مشكلش از كجاست ؟؟؟!!!

mersad
07-01-2011, 11:14 AM
دروود

از چه جوملایی استفاده میکنید ؟!

برای رفع ارر های پایین یا باید تنظیمات اسلاید شو رو تغییر بدید تا درست نمایش بده یا غیر فعال کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

xman68
07-01-2011, 03:59 PM
دروود

از چه جوملایی استفاده میکنید ؟!

برای رفع ارر های پایین یا باید تنظیمات اسلاید شو رو تغییر بدید تا درست نمایش بده یا غیر فعال کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

ممنون بخاطر پاسخگويي

من از بسته نسخه سريع استفاده كردم خودش با جوملا 1.6 نصب شد البته من روي جوملا 1.5 هم كه نصب كردم همين مشكل را داشت

خب حالا كه مشكل اسلايد شو حل شد حالا پيغام خطاي بالا مربوط به چي هست؟ ( پيغام مربوط به فايل kh-menus )

nimoosh
07-01-2011, 04:12 PM
مال قالب هست عزیزم اخطار بالا ... باید با خودشون که طراحند تماس بگیرید . پشتیبانی میکنند عزیزم .

mersad
07-01-2011, 09:13 PM
ارر شما از منو kh_menu هست که اگه اون رو غیر فعال کنید این ارر هم برطرف خواهد شد
ولی چون از بسته نصب اسان استفاده میکنید بهتر هست که با انجمن مربوطه در تماس باشید

شاد و سلامت در پناه ایزد