توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش اسلاید عکس بعد از فعال کرد گزینه قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي
ehsanparty
07-01-2011, 03:28 PM
سلام
من یک ماژول اسلاید عکس نصب کردم که به صورت معمولی کاملا" در تمام صفحات کار می کنه و بدون مشکل اسلایر عکس ها رو نمایش می دهد اما زمانی که گزینه قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو را در تنظیمات مامبو فعال می کنم تنها در صفحه اصلی اسلایدر کار می کنه و در صفحات دیگر عکس ها لود نمشوند همچنین فایل .htaccess هم طبق راهنمایی که در این انجمن برای قابل فهم کردن لینک ها بود را ویرایش کردم و لینک ها درسته اما عکس ها اسلایدر بعد از فعال کردن لینک ها برای موتور های جستجو در صفحات دیگر لود نمیشه...
مشکل از چیه؟کسی می تونه راهنمایی کنه؟
mersad
07-01-2011, 03:43 PM
دروود
از چه افزونه ای استفاده میکنید ؟
سایت رو چه مدت هست که راه اندازی کردید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
ehsanparty
07-01-2011, 04:06 PM
سلام mod_jw_ajax
چند روزی میشه
اما چند ساعت که mod_jw_ajaxh رو نصب کردم و کاملا سالم هستش ولی وقتی لینک های سایت به صورت پیشفرضه مامبو هست مشکلی نیست اما زمانی که از تنظیمات کلی قسمت لینک های بهینه گزینه قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو رو فعال می کنم مشکل به وجود میاد.
مشکل اینه که در صفحاهات داخلی عکس ها نمایش داده نمی شوند. اما پیج اصلی اسلایدر بدرسی عکس هارو نمایش میده.
عکس یک : زمانی که گزینه قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو فعال نیست :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک عکس به این شکل نمایش داده میشه : /images/stories/slider/Azadi-Hotel.jpg
و در تمام صفحات بدون مشکل کار می کنه
عکس دو : صفحه داخلی مثلا صفحه تماس با ما زمانی که گزینه قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو فعال است : (البته در صفحه اصلی (index.php ) این مشکل وجود نداره فقط در لینک های دخلی سایت این مشکل بوجود میاد)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک عکس را به این شکل نمایش می ده : /mos/Contact_Us/Itemid,73//images/stories/slider/Azadi-Hotel.jpg
مهدی.
07-01-2011, 07:26 PM
سلام یکسری تغییرات در سورس مامبو بود که سعید برای حل اینچنین مشکلاتی مطرح کرده بود ! فکر میکنم در ویکی و کدنویسی مامبو بتونید مطالعه نمایید ! هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ehsanparty
07-01-2011, 07:46 PM
سلام مهدی جان
چطور می تونم پیداش کنم؟باید سرچ کنم؟
دقیقا چی؟
شرمنده
ممنون بابت راهنمایی
مهدی.
07-01-2011, 08:13 PM
در ویکی و بخش کدنویسی مامبو !
ehsanparty
07-01-2011, 08:34 PM
آقا من الان زیرورو کردم در مورد Mos image هستش ربطی به این ماژول نداشت متسفانه...چیز دیگه هم پیدا نکردم :(
مهدی.
07-01-2011, 08:57 PM
خوب همونرو هم انجام بدید ! شاید این ماژول رو اصلاح کنه !!!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ehsanparty
07-02-2011, 03:11 AM
سلام
این کارو کردم اما حل نشد...فکر نکنم به این مربوط می شود
if ( (!$cparams->get('introtext')) && strstr( $row->introtext, '{mosimage}' ) ) {
و کد زیر را جایگزین آن کنید:
if ( (!$cparams->get('introtext')) && (!$cparams->get('intro_only')) && strstr( $row->introtext, '{mosimage}' ) ) {
آخه 2 تا ماژول متفاوت هستند.
بازم ممون
اگر فکر دیگه ای به ذهنتون میرسه بفرمایید.
ehsanparty
07-04-2011, 05:39 PM
مشکلم حل نشد هنوز هر کاری کردم نشد که نشد....کسی پیشنهادی نداره؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.