PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژولmod_simple_mp3_player

مجید1400
07-01-2011, 03:49 PM
سلام دوستان یک مشکلی بنده دارم
در ماژولmod_simple_mp3_playerچه طور ی می توانم چند آهنگ قرار بدهم (البته به صورت لینک)

mersad
07-01-2011, 09:46 PM
دروود

در توضیحات این افزونه ذکر شده که چه طور این کار رو انجام بدید !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیشنهاد میکنم از موارد دیگه ای استفاده کنید برای راحتی بیشتر ایجاد لیست پلیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

مجید1400
07-06-2011, 08:37 AM
سلام کار هیچ کدوم از لینک هایی که قرار دادیدرا بلد نیستم نمیدونم چه طوری باید آهنگ اضافه کنم
چند تاسایت هستند که آهنگ دارند و میخوام از این چندتا سایت آهنگ ها را داخل سایت قرار دهم تا حالا تونستم آهنگ یک سایت را قرار دهم و دومین سایت را نتوانستم قرار دهم نمیدونم لینک سایت دومی را کجای این ماژول قرار دهم ممنون میشم اگه کمکم کنید
یاعلی

mersad
07-06-2011, 08:46 AM
دوست عزیز بیشتر این افزونه های که به شما معرفی کردم خودشون لیست میسازن
شما کافی هست اهنگ خودتون رو در پوشه مورد نظر افزونه قرار بدید
همین و بس

شما کد اهنگ میخواهید قرار بدید مانند وبلاگ ؟!!!

شاد و سلامت در پناه ایزد

مجید1400
07-06-2011, 11:12 AM
بله دقیقا کد آهنگ می خوام قرار بدم
درضمن جوملا فرمت mp3و دیگر فرمتها را نمیخونه