PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات من با ترجمه کامپوننت

index.mailbox
07-01-2011, 05:30 PM
سلام، کامپوننت tinda رو میخواستم فارسی کنم که بعضی از کلمات رو نتونستم پیدا کنم.
به چه کسی واسه وارسی باید تحویل بدم. توش موندم
یه مشکل دیگه هم دارم جمله ای رو که به صورت لینک بود رو از css پاک کردم اما یه نقطه از ". " از جمله بصوزت لینک مونده!؟؟

به پوشه فشرده کامپوننت رفتم و پوشه language و دو فایل ini موجود بوده که در هر دو سرچ شده اما کلمات مورد نظر وجود نداشته

mersad
07-01-2011, 09:15 PM
دروود

ادرس اصلی کامپوننت رو قرار بدید
کامپوننت خودتون ( که تمام کار نشده ) رو هم قرار بدید

شاد و سلامت در پناه ایزد

index.mailbox
07-02-2011, 03:41 PM
کامپوننت tinda
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

و سایت بنده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فقط سعی کردم صفحه سفارش خرید رو فارسی کنم و جملاتی که فارسی نشده یعنی برای ترجمه یافت نشده
متشکر :)

sahama
07-02-2011, 07:17 PM
یادمه منم یه بار اینطوری توی یه کامپوننت گیر کردم و بعد متوجه شدم که برنامه نویس کامپوننت کلمات رو مستقیما در فایل php استفاده کرده که در این صورت امکان استفاده از فایل ترجمه نیست و عین اون عبارات استفاده می شه مگر اینه شما خودت در فایل php دستکاری کنی و اون کلمات رو فارسی کنی که در این صورت با تغییر زبان کامپوننت ترجمه های شما همچنان باقی خواهند ماند

index.mailbox
07-02-2011, 07:44 PM
دسته گلت درد نکنه