توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در ساخت خطوط جداكننده منو
masood
07-02-2011, 11:03 AM
با سلام خدمت دوستان باا با يه سوال آبكي ديگه اومدم ببخشيد ولي ميخوام وقتي يه منو ساختم عناصر منو با يك سري خطوط از هم جدابشن مثل شكل يك جدول اميد وارم منظورم رو رسونده باشم ممنون
hamidy
07-02-2011, 12:13 PM
با يه سوال آبكي ديگه اومدم
لطفا سوالتون رو بهتر بیان کنید. اگه فکر می کنید آبکی هست اینجا نپرسید.
لطفا کتاب راهنمای جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه کنید.
می تونید از منوی فاصله انداز در جوملا استفاده کنید.
در پناه حق
masood
07-03-2011, 05:30 AM
لطفا سوالتون رو بهتر بیان کنید. اگه فکر می کنید آبکی هست اینجا نپرسید.
لطفا کتاب راهنمای جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را مطالعه کنید.
می تونید از منوی فاصله انداز در جوملا استفاده کنید.
در پناه حق
در ابتدا عرض مي كنم كه منظورم از آبكي اين بود كه براي شما جواب به اين سوال آبكي است و نه براي من كه اگه آبكي بود نمي پرسيدم زيرا
چو داني و پرسي سوالت خطاست
بعد اينكه منظورم از شكل منو كه متاسفانه نتونستم شكل اونو آپلود بكنم اينه كه هر كدام از عناصر(فيلد) منو داخل يك كادر باشند
ضمن اينكه اگه ميشه در مورد منوي فاصله انداز ر جوملا بيشتر توضيح بدهيد و يا اينكه در اين كتابي كه لينكش رو گذاشتيد بفرمائيد صفحه چند كتاب است من در اون چنين چيزي پيدا نكردم
ممنون
hamidy
07-03-2011, 05:44 AM
سلام
در صفحه 107 کتاب - منوی فاصله انداز بعنوان یک منوی جداکننده در جوملا استفاده میشه.
یک عکس اگر آپلود کنید شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.
در پناه حق
masood
07-03-2011, 07:07 AM
سلام
من با ماژول فاصله انداز جوملا كار كردم اما اون چيزي كه مي خواستم نبود و همچنين هر كاري كردم نتونستم عكس آپلود بكنم براي اينكه پس از آپلود عكس كنار اون يك علامت ! قرار ميده و اجازه نمي ده كه عكس رو وارد بكنم اما شايد بهترين نمونه براي اينكه بتونم منظورم رو بگم حالت تمپليت beez هست كه خود جوملا نصب ميكنه لطفا نحوه طراحي اونو توضيح بديد
ممنون
mersad
07-03-2011, 11:18 AM
دروود
منظور شما زیر منو اصلی هست یا در درون مطالب ؟
از چه ماژولی استفاده کردید ؟! ادرسی که ماژول رو دریافت کردید بگذارید
شاد و سلامت در پناه ایزد
masood
07-04-2011, 04:10 AM
دروود
منظور شما زیر منو اصلی هست یا در درون مطالب ؟
از چه ماژولی استفاده کردید ؟! ادرسی که ماژول رو دریافت کردید بگذارید
شاد و سلامت در پناه ایزد
با سلام بنده از ماژول mod_mainmenu براي منوي اصلي استفاده كردم
mersad
07-04-2011, 04:40 AM
خوب حالا یه نمونه بگید تا بشه بهتر راهنمایی کرد
اگر میخواهید میتونید از منو فاصله انداز استفاده کنید و مجموعه و زیر مجموعه ها رو قرار بدید
یا از منو بخش بسازید و مجموعه ها رو زیر اون قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
masood
07-04-2011, 05:33 AM
خوب حالا یه نمونه بگید تا بشه بهتر راهنمایی کرد
اگر میخواهید میتونید از منو فاصله انداز استفاده کنید و مجموعه و زیر مجموعه ها رو قرار بدید
یا از منو بخش بسازید و مجموعه ها رو زیر اون قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
با عرض سلام مجدد دوست عزيز منظور من بيشتر ظاهر منو است يعني مثل تمپليت beez كه شكل منو در داخل يك جدول هست. در واقع منوي سايت من نوشته هاش طوري هست كه انگار تو هم هستن و ميخوام با يك حالت جدول بندي فيلدهاي منو رو از هم جدا بكنم اميد وارم كه منظور خودم رو بيان كرده باشم در واقع قيافه منو رو ميخوام عوض بكنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.