توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اروردرهنگام ثبت نام
tohid60
12-17-2006, 07:34 AM
کاربری که می خواهد درسایت ثبت نام کند باپیغام زیرروبرومی شود
صفحه اي كه ميخواهيد به آن دسترسي داشته باشيد وجود ندارد
لطفا صفحه را از منوي اصلي انتخاب كنيد.
mhadaily
12-17-2006, 07:56 AM
دوست عزیز از چه نسخه ای استفاده می کنی ؟
در ضمن این رو هم جستجو کن شاید در مشکل حل بشه با جستجو ::
صفحه اي كه ميخواهيد به آن دسترسي داشته باشيد وجود ندارد
لطفا صفحه را از منوي اصلي انتخاب كنيد.
tohid60
12-17-2006, 08:01 AM
ازنسخه 453hاستفاده می کنم
mhadaily
12-17-2006, 08:04 AM
این نسخه مورد تایید مامبو لرن نمی باشد دوست عزیز
اگر خودتون و سایتتون رو دوست دارید حتما مامبو 4.6.1 فارسی ر دانلود کنید و نصب کنید
لینک دانلود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک آموزش ها در امضای من موجود است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
tohid60
12-17-2006, 08:08 AM
شما درست می گید اولا مامبو 46,1مشکل داره نمیتونم نصبش کنم ثانیا تمام مطالبی که الان درسایتم هستو چکارکنم میتونم ازش یک بکاپ بگیرم ودرسایت جدیدباورژن جدیدبزارم.
mhadaily
12-17-2006, 08:14 AM
بله شما می تونید از ارتقا استفاده کنید دوست من
ابتدا به 4.5.4 pro ارتقا دهید و سپس به 4.6.1 فارسی مشکل حل مشیه حتما قبل از انجام همه این کار ها پک آپ بگیری عزیز
این هم لینکهای مورد نیاز
این هم تاپیک های در مورد ارتقا کلا در این مجموعه
در ضمن مشکل شما با نصب چی هست بنویسید که دوستان جواب شما را بدهند در ضمن جستجو در سایت یادتون نره احتمالا همه ی سوالات شما در سایت با یک جستجو پیدا میشه عزیز
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.