PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد یک قالب اختصاصی

mehrabaria
07-05-2011, 11:40 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سلام سایت بالا خیلی قشنگ طراحی شده
کسی می دونه اون منوی سمت راست و دکمه تغییر زبان و بقیه را از چه ماژول هایی استفاده کرده
مرسی

mersad
07-05-2011, 12:03 PM
دروود

این نمونه که قرار دادید با جوملا ساخته نشده
شما برای مشابه سازی میتونید از شو کیس ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده کنید برای منو ها

و اون دکمه ها هم جزو خواص قالب هست

شاد و سلامت در پناه ایزد

mehrabaria
07-05-2011, 12:46 PM
ممنون که جواب دادید
دکمه ها رو چه جوری می شه تو یه قالب درست کرد
در ضمن چه جوری میشه یه لینک تصویر هر جای قالب ایجاد کرد مثلا اون بالا سایت برای تعویض زبان
یا یک سرچ روی هدر بگذاریم سفارشی
ممنون

نوید
07-05-2011, 02:50 PM
سلام
این دکمه هایی که شما میفرمایید تصویر هستند و میتونید تصویر را به سادگی در قالب درج کنید.

موفق باشید

mehrabaria
07-06-2011, 05:06 AM
سلام
بله تصویر هستش ولی هر قسمتش به یک جایی لینک شده کسی می دونه چه جوری میشه هر قسمت عکس را به یک جایی لینک کرد تو فرانت پیج برا صفحات اچ تی ام ال میشه
در ضمن این صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منظورم بود نه صفحه اول سایت
دکمه های بالای صفحه که تو سایت جوملایی هم دیدم رو چه جوری میشه اضافه کرد نقشه سایت و سرچ
کسی کدی ،چیزی نداره
آیا برنامه ای مثل فرانت ÷یج هم برا جوملا هست که خیلی راحت بشه همه چیز رو تو صفحه جابجا کرد مثلا یک عکس گذاشت هر قسمتش به یک صفحه لینک باشه
مرسی
دستتون درد نکنه

sahama
07-06-2011, 09:18 AM
آرتیستر هست ولی مشکلات خودش رو داره

mehrabaria
07-06-2011, 09:47 AM
برنامه ای که فرمودید متاسفانه یکم دست و بال آدم را می بنده
مشکلش که خودای نکرد توی اجرای سایت نیست چون من الان دارم باهاش کار می کنم

mehrabaria
07-07-2011, 08:58 AM
رنامه ای که فرمودید متاسفانه یکم دست و بال آدم را می بنده